Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Gheorghe Hagi - „Chiar dacă avem un an de când ne-am unit, mai sunt multe lucruri de pus la punct“

ro

09 Jul, 2022 14:10 1749 Marime text
  • Managerul tehnic al echipei de pe litoral a declarat că vrea să rămână cu 10%, maximum 20% din acțiunile de la FCV Farul.  

Farul Constanța a încheiat seria meciurilor amicale premergătoare sezonului 2022/2023 cu o întâlnire la Ovidiu cu divizionara secundă CSA Steaua București.

Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce Steaua a condus la pauză.

La conferința de după partidă, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, s-a referit, încă o dată, la unele lucruri care pot face Farul o echipă capabilă să lupte mereu cu granzii campionatului.    

Chiar dacă avem un an de când ne-am unit, mai sunt multe lucruri de pus la punct pentru a deveni un club important, puternic. Suntem forțați, trebuie să facem, schimbăm mulți jucători, pentru a ne îndeplini bugetul. Avem nevoie de bani și ce am făcut e logic. Cel mai greu pentru mine ca manager, ca antrenor, e să o iau an de an de la zero. Mi-e foarte greu, anii trec, dar încerc să mă motivez. Aș vrea și eu să lucrez cu o echipă cu buget important și care să vrea din prima zi să fie campioană. Lucrăm la proiectul nostru. A trecut un an. Trebuie găsite soluții obligatoriu, pentru că Farul e echipa Constanței. Nu mai e numai echipa mea. Când ne-am unit, a rămas un brand de 100 de ani. Mai avem foarte multe până să fim uniți cu toții, așa cum trebuie. Ne dorim să construim ceva mare la Constanța. Trebuie să vină toată lumea lângă echipă, toată Dobrogea. Trebuie să fim mult mai mulți și mult mai puternici lângă echipă. A venit momentul să schimbăm niște lucruri. Sperăm să găsim soluții viabile pentru Farul. Eu să rămân cu funcția de manager, dacă sunt competitiv, să rămân pe bancă, dacă nu, să mă retrag și să vină altcineva. Acționar voi rămâne ever, a menționat Hagi.    

     

Fariștii trebuie să susțină această echipă, să umplem stadionul cum se întâmpla în anii '70-'80, pentru a avea un club puternic, astfel încât să ne batem cu cei mai buni.

Avem nevoie de buget pentru a fi puternici, iar cine e farist trebuie să fie forever. Vrem să facem un club ca afară, bazat pe suporteri.

Anul trecut, în vară, un suporter mi-a spus că la Constanța se vorbește mult și se face puțin. I-am spus că sper să am capacitatea să aduc lumea lângă echipă. Deocamdată, el cam are dreptate. E o senzație care mă pune puțin pe gânduri. Trebuie găsite soluții, am avut o ședință în acest sens cu staff-urile clubului.

Am fost forțați să vindem jucători pentru a acoperi deficitul de buget. Dacă echipa este într-adevăr iubită de toți constănțenii, fiecare trebuie să contribuie într-un fel sau altul, lucrurile nu se rezolvă numai dacă e Hagi pe bancă.

Eu vreau să rămân cu 10% din acțiuni, maxim 20%, pentru că mie îmi place sa antrenez, nu să stau la birou
, a mai spus Gică Hagi, printre altele.


Citește și:

„Cineva trebuie să ia taurul de coarne“
Hagi vorbește despre necesitatea „Legii pentru România“. „Cred că noi suntem cu colacul acum“


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii