Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

14 Apr, 2024 17:00 873 Marime text
  • După patru victorii în tot atâtea meciuri din play-off, Farul Constanța a înregistrat primul eșec în această fază a Superligii.
 
După o serie excelentă de victorii, în urma cărora urcase pe primul loc în clasamentul din play-off al Superligii, echipa feminină a Farului Constanța a pierdut, surprinzător, 2-3 pe teren propriu, în etapa a cincea, cu Csikszereda Miercurea Ciuc, echipa de pe poziția a patra, ultima!
 
Farul câștigase toate cele patru meciuri din play-off de până la această partidă, învingând inclusiv liderul clasamentului, dar și campioana en-titre. A venit însă acum primul eșec, într-o partidă în care oaspetele au condus cu 3-0 în minutul 21! Echipa de pe litoral a redus din diferență până la pauză, iar în repriza a doua n-a mai reușit decât un gol, insuficient pentru obținerea măcar a unui egal. Au înscris Istrate (29), Croitoru (87) / Magyarics (6), Orban (14) și Szoke (21).
    
„Oaspetele au marcat trei goluri din trei șuturi pe spațiul porții în primele 21 de minute și, chiar dacă fetele noastre au presat, și-au creat ocazii, nu au putut marca decât de două ori până la final. Insuficient pentru a obtine măcar un punct. Lupta pentru titlu rămâne în continuare foarte strânsă, Farul fiind una dintre favorite“, se arată pe site-ul oficial al Farului.
 
Pentru Farul (antrenor, Raluca Sîrghe-Simes) au jucat: Onyango - Bogos, Colesnicenco, Stanciu, Enez (22 Craiovan) - Cristea (22 Gnaly), Bortan (68 Deca), Iordăchiuși (57 Croitoru) - Istrate, Rus, Chiper. Rezerve: Ganea - Guțu, Bortea, Băcanu, Vasile.
 
„Tragem linie, analizăm și încercăm să reglăm lucrurile pentru meciurile următoare. Sper să fie un duș rece, care să ne trezească la realitate”, a declarat Raluca Sârghe-Simes.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Fotbalistele de la Farul Constanța au învins și campioana României și au urcat pe locul întâi în clasament
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii