Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - FCSB Gică Hagi - „Suntem încrezători. Sperăm să repetăm meciul de la Botoșani“ (video)

ro

03 Nov, 2021 15:05 2753 Marime text
  • În clasament, Farul se află pe locul opt, cu 21 de puncte, în timp ce FCSB ocupă poziția a treia, cu 27 de puncte.
 
Joi, 4 noiembrie, este programată la Ovidiu întâlnirea Farul Constanța - FCSB, într-o restanță din etapa a 13-a a Ligii 1.

Partida va începe la ora 20.30 și se va desfășura fără spectatori, dat fiind contextul epidemiologic actual.

În clasament, Farul se află pe locul opt, cu 21 de puncte, în timp ce FCSB ocupă poziția a treia, cu 27 de puncte.

Întâlnim o echipă plină de talent, cu jucători foarte buni, bine organizată, care a produs rezultate foarte bune în ultima perioadă. Noi suntem încrezători, sperăm să repetăm meciul de la Botoșani, unde echipa s-a exprimat foarte bine. Vrem să facem din nou un joc foarte bun, complet. Păcat că nu avem spectatori. Era mult mai bine dacă era și publicul cu noi, ne era mai ușor. În această situație, sperăm ca al 12-lea jucător să fie băieții, echipa, să se autodepășească, să fim inspirați cu toții și să luăm cele trei puncte, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.


Gazdele au câteva problem de lot, Romario Pires și Mladen accidentați, iar Boboc și Dobrosavlevici sunt în izolare, în urma infecției cu coronavirus. În lot a revenit în schimb mijlocașul Purece.

Probleme de lot toți avem. Și noi ne confruntăm, în momentul de față. Echipele care își propun să câștige campionatul au loturi foarte bune. Nu cointează când lipsesc unul - doi - patru - cinci jucători. Lotul e de 25, au de unde alege și suplini, a spus Gică Hagi.    



Ca orice duel între noi și FCSB, cred că va fi un meci foarte frumos, deschis, cu multe ocazii. Și noi, și ei vrem să câștigăm. Vom avea o partidă grea, cu un adversar extraordinar de bun, dar mie întotdeauna mi-au plăcut meciurile dificile. Atunci pot să ies mai bine în evidență. Când echipa adversă are atacanți buni, pot demonstra și eu că sunt bun, a declarat fundașul farist Virgil Ghiță.

Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă dificilă, contra unei echipe foarte bune, cu jucători de calitate, care au demonstrat pe tot parcursul acestor ani. FCSB vine după o serie de victorii, dar și noi sperăm să facem jocul bun de acasă, să luăm cele trei puncte și să abordăm astfel cu încredere partidele următoare, a menționat și portarul Marian Aioani.   


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii