Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - FCSB, cu casa închisă Gică Hagi - „Trebuie să ne autodepășim. Nu contează locurile din clasament“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

30 Aug, 2022 13:22 5620 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursă foto: ZIUA de Constanța
  • În clasament, Farul se află pe locul întâi, cu 15 puncte, „marinarii“ fiind neînvinși până acum, după patru victorii și trei egaluri, golaveraj 10-4.

Arena centrală a bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește miercuri, 31 august, de la ora 22.00, meciul Farul Constanța - FCSB, din etapa a opta a Superligii.

În clasament, Farul se află pe locul întâi, cu 15 puncte, „marinarii“ fiind neînvinși până acum, după patru victorii și trei egaluri, golaveraj 10-4.

De cealaltă parte, vicecampioana FCSB, care are un meci în minus, ocupă poziția a 13-a, cu șapte puncte, după o victorie, patru egaluri și o înfrângere, golaveraj 8-9.

Meciul se va disputa cu casa închisă, toate biletele de intrare la meci fiind vândute.
 
„Avem seria cu cele mai bune trei echipe din Romania. Contra FCSB, trebuie să uităm meciul de la Cluj și să ne ridicam nivelul. Întâlnim o echipă foarte bună, tehnică. Trebuie să facem un efort foarte mare, să interpretăm foarte bine jocul fără minge.

Nu contează locurile din clasament. Trebuie să ne autodepașim. Ar fi foarte importantă victoria pentru noi, ne aduce încredere, curaj si mentalitate. Ne bucurăm ca vom juca cu stadionul plin", a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

Echipa de pe litoral îl are indisponibil pentru acest meci pe Romario Benzar, nerefăcut complet în urma unor probleme medicale.

Meciul de mâine a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Ionuț Larie (căpitanul echipei) și Carlo Casap.

Cu siguranță, va fi un meci dificil, întrucât întâlnim o echipă foarte bună, una dintre cele mai puternice din campionat, cu jucători de valoare și cu un lot numeros. Va fi, totodată, o partidă frumoasă, cu un stadion plin. Ambele echipe joacă ofensiv. Sperăm să avem evoluția noastră obișnuită și să scoatem un rezultat bun, a spus Ionuț Larie.
 
Succesul de la Cluj-Napoca ne-a dat foarte mult moral. Am jucat contra campioanei și am făcut un meci foarte bun, spectaculos, marcând de trei ori. Încercăm să ne menținem această linie, să jucăm la fel de bine și să câștigăm și mâine. Locurile din clasament nu au relevanță acum, suntem abia la început de campionat. Ei s-au bazat foarte mult pe Europa, și-au îndeplinit obiectivul și cred că de acum înainte se vor concentra și pe campionat. Va fi un meci greu, deschis și plăcut ochiului. Sperăm să ieșim învingători, a menționat Carlo Casap.    
Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii