Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - FC Voluntari Gică Hagi - „Sperăm să facem un meci la fel de bun ca în ultima întâlnire directă de pe terenul nostru“ (VIDEO)

ro

06 May, 2022 14:24 2056 Marime text
  • În clasament, formația de pe litoral se află pe locul cinci, cu 28 de puncte, în timp ce oaspeții ocupă poziția a patra, cu 30 de puncte.
 
Farul Constanța dispută sâmbătă, 7 mai, meciul din etapa a opta a turneului play-off din Liga 1, întâlnind pe teren propriu, de la ora 17.30, FC Voluntari.

În clasament, formația de pe litoral se află pe locul cinci, cu 28 de puncte, în timp ce oaspeții ocupă poziția a patra, cu 30 de puncte.

Întâlnim o echipă care se apără foarte bine, e disciplinată, puternică și are un contraatac foarte bun. Este periculoasă de asemenea la fazele fixe. Sperăm să repetăm ultimul meci acasă cu ei (n. r. 3-0 pentru Farul, în luna februarie a acestui an), în care am făcut ce trebuia din toate punctele de vedere: am construit bine, mingea a circulat foarte bine, am combinat și am atacat. A fost o partidă reușită a noastră, am câștigat și am marcat de trei ori. Le-am spus și jucătorilor, trebuie să facem un meci la fel de bun, complet, și să înscriem, că în ultima perioadă nu am făcut-o. Luptăm pentru cele trei puncte în fiecare dintre cele trei meciuri care au mai rămas de jucat, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

Partida a fost prefațată din partea Farului și de jucătorii Ionuț Larie (căpitanul echipei) și Dragoș Nedelcu, ale căror declarații le găsiți în materialul video de mai jos. 

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii