Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - FC Argeș Gică Hagi - „Încercăm să repetăm evoluțiile foarte bune pe care le-am avut acasă” (VIDEO)

ro

20 Feb, 2022 16:33 2527 Marime text
  • În clasament, formația de pe litoral se află pe locul șase (ultimul care asigură calificarea în play-off), în timp de echipa argeșeană ocupă locul șapte.
 
Farul Constanța susține luni, 21 februarie, de la ora 17.30, meciul din etapa a 27-a a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu FC Argeș.

În clasament, formația de pe litoral se află pe locul șase (ultimul care asigură calificarea în play-off), cu 42 de puncte, în timp de echipa argeșeană ocupă locul șapte, cu 38 de puncte.

Întâlnim un adversar puternic, foarte bine organizat. Dacă nu vom fi într-o formă foarte bună, e clar că ne poate crea probleme. Am pierdut la ei, iar acum vrem să câștigăm. Cele trei puncte sunt importante în lupta pe care o avem de a rămâne sus în clasament. Echipa noastră arată bine, ne-am odihnit bine și ami avem una în care să mai pregătim meciul. Încercăm să repetăm evoluțiile foarte bune pe care le-am avut acasă. Băieții sunt conectați și am încredere că vom face un meci bun. Sper să menținem linia, care e foarte bună în momentul de față. Nu avem probleme de lot, toată lumea e bine, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.

Prestigioasa publicație de sport din Spania „Marca” a întocmit un clasament fotbalistic al celor mai buni fundași cu vârsta de până la 23 de ani din Europa.

În alcătuirea topului a fost luată în considerare valoarea acțiunilor pe baza probabilității de a marca ori de a primi gol, când sunt produse diverse acțiuni.

În clasament a fost inclus și fundașul central Virgil Ghiță, internațional al României, de la Farul Constanța, care ocupă un onorant loc trei între apărătorii de această vârstă de pe bătrânul continent. 

Sunt fericit că avem fundașul cel mai bun din România. A fost un sentiment de bucurie și de mândrie când am văzut statistica. Știu cât a muncit și a suferit Ghiță în ultimul an. Bravo lui pentru ce a făcut! A ajuns într-o formă foarte bună. E cotat foarte bine și e văzut la fel de europeni. Nu e o statistică făcută în România, ci de cei de afară. Să fii pe locul trei în primii 20 din Europa însemnă că avem un jucător foarte valoros. E serios și ne mândrim că e la noi în casă, a spus Gică Hagi.      


Meciul de mâine cu FC Argeș a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Virgil Ghiță și Gabriel Iancu, ale căror declarații le găsiți în materialul video de mai jos.  


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii