Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, fără Denis Alibec și Vlad Morar la meciul cu CFR Cluj. Hagi - „Pentru noi, contează numai victoria“ (VIDEO)

ro

21 Apr, 2023 14:38 5207 Marime text
 

 
  • Cele două formații, aflate pe primele două locuri în clasament, sunt despărțite în ierarhie de numai un punct!
 
 
Arena centrală a bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește sâmbătă, 22 aprilie, derby-ul etapei a cincea a turneului play-off din Superligă, între primele două clasate, Farul Constanța și CFR Cluj, campioana en-titre.
 
Meciul începe la ora 20.30 și se va desfășura cu casa închisă. Confruntarea a stârnit un interes deosebit în rândul fanilor constănțeni, astfel că toate biletele de intrare s-au epuizat, cu trei zile înainte de partidă!
 
Cele două formații sunt despărțite în clasament de numai un punct!
 
La ambele echipe lipsesc mai mulți jucători. Farul îi are accidentați pe atacanții Alibec (golgeterul echipei) și Vlad Morar, în timp ce la CFR lipsesc, printre alții, Deac, Camora sau Bîrligea.
 

Pentru noi, contează numai victoria. Jucăm acasă, într-adevăr cu o echipă puternică, pragmatică, cu un antrenor foarte bun, care știe ce vrea și e campion. CFR a câștigat în ultimii ani campionatul, dar pentru noi important e să jucăm fotbalul nostru, să fim noi și să câștigăm. Sunt puține de zis, doar asta ne dorim și sperăm să se împlinească, să avem capacitatea de a câștiga. În atac, Vlad Morar și la meciul cu FCSB a fost accidentat, lovitură la antrenament și nici Alibec nu e pentru acest meci și nu știm câte zile va lipsi. Dar asta nu însemnă nimic, noi trebuie să găsim soluții, iar cei care intră să marcheze sau să joace foarte bine, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  


Vezi oferta Superbet pentru derbiul cu CFR Cluj!

Întâlnim o echipă experimentată. Va fi un meci greu, cum sunt toate în play-off, de altfel. Noi venim după o înfrângere, dar de aceea e frumos fotbalul, îți dă oportunitatea să scoți capul la săptămână sau la trei zile și ne bucurăm că avem această șansă, să demonstrăm tuturor că, în meciul anterior, a fost doar un joc mai slab al nostru. Astfel că mâine vrem să câștigăm toate cele trei puncte, a declarat Mihai Popescu.

 

Nu ar trebui să ne focusăm pe ce absențe are CFR. În primul rând, trebuie să vedem ce avem noi de făcut, să pregătim meciul cât mai bine și să ne facem noi evoluția noastră, indiferent de ce jucători vor avea adversarii, ce prim 11 vor alinia și ce schimbări vor face. Sper să reușim să facem un joc foarte bun și să ne impunem, pentru că avem nevoie de victorie. Se întâlnesc primele două echipe din clasament și e o partidă importantă, dar, pe de altă parte, e o confruntare la fel ca oricare alta, obiectivul nostru fiind, ca de fiecare dată, să câștigăm, a spus și Tudor Băluță.   


Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Etapa a 5-a play-off
 
Vineri, 21 aprilie, ora 20.30: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Universitatea Craiova

Sâmbătă, 22 aprilie, ora 20.30: Farul Constanța - CFR Cluj
Duminică, 23 aprilie, ora 20.30: Rapid București - FCSB.
 
Clasament play-off
 
1. Farul Constanța - 39p
2. CFR Cluj - 38p
3. FCSB - 37p
4. Universitatea Craiova - 32p
5. Rapid - 28p
6. Sepsi OSK - 24p.
 
Etapa a cincea este ultima din turul turneului play-off. În etapa a șasea, Farul joacă în deplasare cu Sepsi OSK, sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 21.45, în etapa a șaptea „marinarii“ întâlnesc pe teren propriu Rapid (sâmbătă, 6 mai, de la ora 21.00), iar în runda a opta evoluează pe terenul Universității Craiova (sâmbătă, 13 mai, de la ora 21.30).
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Etapa a 5-a play-out
 
Sâmbătă, 22 aprilie, ora 15.00: FC Hermannstadt - FC Argeș
Sâmbătă, 22 aprilie, ora 17.30: FC Botoșani - FCU 1948 Craiova
Duminică, 23 aprilie, ora 14.00: Chindia Târgoviște - UTA
Luni, 24 aprilie, ora 17.30: Universitatea Cluj - CS Mioveni
Luni, 24 aprilie, ora 20.30: FC Voluntari - Petrolul Ploiești.
 
Clasament play-out
 
1. FCU 1948 Craiova - 27p
2. Petrolul - 27p
3. FC Botoșani - 26p
4. FC Hermannstadt - 24p
5. FC Voluntari - 23p
6. Universitatea Cluj - 23p
7. Chindia - 19p
8. UTA - 18p
9. FC Argeș - 17p
10. CS Mioveni - 11p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
În play-off se joacă tur-retur, în total zece etape. În play-out va fi manșă unică, în total nouă etape. Cine se clasează pe locul 1 în play-off, campioana României, participă în Liga Campionilor, iar locurile 2 și 3 din play-off vor evolua în Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2. La intrarea în play-off și play-out, punctajele echipelor din sezonul regular s-au înjumătățit.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Universitatea Craiova, meciul de vineri din Superligă. Derby-ul mult așteptat de la Ovidiu e sâmbătă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii