Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Farul Constanța Eric de Oliveira, membru al staff-ului, a suferit un accident vascular cerebral! Mesajul campioanei României

ro

26 Jun, 2023 18:46 3524 Marime text
 
Unul dintre membrii staff-ului campioanei României, Farul Constanța, fostul fotbalist Eric de Oliveira (37 de ani), se confruntă din nou cu problem de sănătate, după ce a suferit în cantonamentul din Poiana Brașov un atac vascular cerebral!

Eric a fost transportat de urgență la spital, la Brașov, a fost stabilizat, iar în prezent este în afara oricărui pericol.

Îi urăm sănătate și însănătoșire grabnică. Sperăm să fie pe picioare cât mai repede. Este un băiat foarte util nouă, de vestiar, și îl așteptăm cu nerăbdare înapoi la echipă, a declarant Ciprian Marica, unul dintre acționarii Farului Constanța.    

Fost jucător la FC Viitorul, între 2017 și 2019, Eric de Oliveira a revenit la Constanța în luna februarie a acestui an, alăturându-se clubului Farul.
 
Eric este cel mai bun marcator străin al grupării de pe litoral, dar și al primei ligi de fotbal a României!

UPDATE:
 
Farul Constanța a postat în această seară un mesaj de susținere pentru brazilianul Eric.
 

Força Eric!
Estamos contigo! Você sempre foi um lutador e vai vencer mais essa batalha. Voltarás mais forte.
 
Fii tare, Eric!
 
Suntem alături de tine! Ai fost mereu un luptător și vei câștiga și această luptă! Te așteptăm să revii mai puternic!, se arată pe pagina de Facebook a Farului.

 


Gruparea de pe litoral mai precizează că a fost și este în permanență legătură cu Eric și cu medicii din Brașov, „însă am dorit să protejăm intimitatea acestuia și să încercăm în același timp să îi oferim liniște în aceste momente dificile“.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:

Eric de Oliveira, cooptat în staff-ul tehnic al Farului Constanța (VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii