Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, egalată la ultima fază de Csikszereda Miercurea Ciuc

ro

02 Jul, 2022 20:07 2322 Marime text
 
  • Ultimul gol al meciului i-a aparținut lui Ivanovici, fost jucător al Farului. 


În al doilea meci amical al zilei de astăzi, Farul Constanța a întâlnit pe terenul Campo Verde de la Ghimbav FK Csikszereda Miercurea Ciuc (Liga a 2-a, locul 1 în Grupa A din turneul play-out al sezonului trecut).

Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2 (1-1), pentru „marinari“ marcând R. Ion (11) și Casap (87 – din penalty).

Farul a fost egalată la ultima fază de echipa din Miercurea Ciuc.
 

Ciucanii au deschis scorul în min. 6 pe contraatac, însă Farul a întors rezultatul după reușitele lui R. Ion din min.11 și Casap din min.87 (penalty). La ultima fază a meciului, fostul jucător al constănțenilor, Ivanovici, a înscris cu un șut de la 12m, scor final 2-2, se arată pe site-ul oficial al Farului. 


Managerul tehnic al formației de pe litoral, Gheorghe Hagi, a jucat cu: Buzbuchi (46 Mușat) - Mboko (46 Bîrzu), Corinus (61 Grosu), M. Popescu (74 Mladen), Boboc (36 Kiki, 74 Borza) - R. Ion (Nedelcu), Artean (74 Casap), Grameni (46 Banu) - Moldoveanu (74 Cojocaru), Petre (61 Mazilu), Pitu (54 Mustacă).

Miercurea Ciuc (antrenor, Francisc Dican) - Repriza 1: Simon - Csiszer, M.Kovacs, Nemanic, Vita - Nikola, Szondi, L.Kovacs - Andrezly, Suciu, Schieb; Repriza 2: Gyenge - Takacs, Kelemen, Apro, Gondor - Csuros, Omar - Sandor, Jebari, Ivanovici - Jelena.

Partida cu Csikszereda a fost ultima de verificare a Farului din cantonamentul de la Poiana Brașov, „marinarii“ mai având două teste până la începerea campionatului:
  • 6 iulie (ora 11.00): Farul Constanța - Petrolul Ploiești (la Buftea)
  • 8 iulie (ora 19.00): Farul - CSA Steaua București (la Ovidiu).
La munte, echipa de pe litoral a mai disputat meciurile:

Farul - FC Brașov 3-1
Farul - CS Mioveni 0-0
Farul - Chindia Târgoviște 2-3.

Echipa constănțeană va debuta în noul sezon al Superligii duminică, 17 iulie, cu un meci pe teren propriu cu FC U Craiova 1948, care va începe la ora 18.30.  

În etapa a doua, „marinarii“ joacă în deplasare cu CS Mioveni, vineri, 22 iulie, de la ora 20.30, această confruntare deschizând runda.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii