Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, egal cu Rapidul în Giulești (GALERIE FOTO)

ro

01 Apr, 2023 23:42 2232 Marime text


Farul Constanța, echipa aflată pe primul loc în clasamentul din turneul play-off al Superligii, a disputat în această seară meciul din etapa a doua, întâlnind în deplasare Rapid București.

Desfășurată într-o atmosferă deosebită, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1 (0-0). Rapid a marcat prin Funsho (55), iar „marinarii“ au egalat prin Nedelcu (76), cu un șut foarte frumos, din afara careului. Farul a ratat mai multe ocazii mari, mai cu seamă în prima repriză, pe care a dominat-o. Tot în prima parte, Alibec și Grameni au trimis balonul în bară, la interval de câte minute.   

Au evoluat:

Rapid (antrenor, Adrian Mutu): Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr.Grigore, Mateus - Albu, Kait (73 Papeau), Pănoiu (46 Funsho) - Sefer, Dugandzic, Costache (32 Emmers). Rezerve: Drăghia - Ignat, Iacob, Fl. Ștefan, Ioniță II, Luckassen.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Boli, Larie, Gustavo (83 Doukoure), Borza (46 Kiki) - Artean, Nedelcu, Grameni (83 Casap) - Alibec, Munteanu (77 Sali), Mazilu (46 Mateus). Rezerve: Buzbuchi - N. Popescu, Baravykas, Morar.

La Farul, echipă care nu i-a putut folosi pe Tudor Băluță, Mihai Popescu și Dan Sîrbu (accidentați), fundașul central Gustavo Marins (21 de ani) a fost în premieră titular.

Un singur punct a obținut Farul din deplasarea din Giulești cu Rapid, însă echipa noastră are toate motivele să considere că ar fi meritat victoria. Farul a dominat clar partida, a lovit de două ori bara prin Alibec și Grameni în min.19 și 21, raportul ocaziilor fiind net în favoarea alb-albaștrilor: 9-2. Gazdele au deschis scorul în min.55, cu multă șansă, prin Bamgnoye, cu un șut din 6m, însă Nedelcu a restabilit egalitatea în min.76, cu o execuție formidabilă din marginea careului de 16m. Sali a avut cele trei puncte în vârful ghetei în min.83, dar șutul său bine plasat a fost respins în extremis de H. Moldovan, se arată pe site-ul oficial al Farului.


În etapa viitoare, echipa de pe litoral joacă pe teren propriu cu Universitatea Craiova, sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 20.30.

În ierarhie, Farul conduce cu 36 de puncte, fiind la trei lungimi de a doua clasată, campioana CFR Cluj, care va juca în etapă duminică, 2 aprilie, de la ora 21.00, în deplasare cu Universitatea Craiova.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii