Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, duel european cu Urartu, campioana Armeniei Hagi - „Nimic nu e imposibil. Încercăm să fim noi și să ne calificăm“ (VIDEO)

ro

26 Jul, 2023 15:24 2171 Marime text
 
Farul Constanța, campioana României, dispută joi, 27 iulie 2023, de la ora 20.30, meciul din prima manșă a turului doi preliminar al Conference League, întâlnind pe teren propriu Urartu, campioana Armeniei.

Partida este găzduită de stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Pentru această confruntare, Farul se confruntă cu absența mijlocașului Marco Borgnino, accidentat în returul cu Sheriff Tiraspol și care va lipsi nimimum două – trei săptămâni.

După calificările din Liga Campionilor, în care am făcut greșeli și nu am fost la nivelul care trebuia, dezamăgirea fiind destul de mare, vine o nouă provocare, un nou meci european, în care trebuie să ridicăm concentrarea, atitudinea și determinarea. Trebuie să fim versiunea noastră cea mai bună, ca să putem trece turul. Sunt două meciuri foarte grele. Jucăm cu o nouă campioană națională. Nimic nu e imposibil, încercăm să fim noi și ne calificăm. Am analizat adversarul, sperăm ca tot ce plănuim să ne iasă, să fim inspirați, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  

Partida tur cu Urartu a fost prefațată din partea Farului și de fundașul central Ionuț Larie, căpitanul echipei, ale cărui declarații le găsiți mai jos.     

Sursa foto: ZIUA de Constanța   
 
Citește și:

Farul Constanța - Urartu, în preliminariile Conference League 2023/2024
Rivaldinho - „Nu mai avem voie să facem pași greșiți. Vrem în grupă“


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii