Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Denis Alibec și Andrei Borza, în echipa ideală a rundei a 23-a. Gheorghe Hagi, antrenorul etapei

ro

31 Jan, 2023 10:44 1959 Marime text


Victoria spectaculoasă din deplasare cu FCSB, 3-2, din etapa a 23-a a Superligii, a inclus doi jucători de la Farul Constanța, Andrei Borza și Denis Alibec, în echipa ideală a rundei, stabilită de Liga Profesionistă de Fotbal.

Totodată, antrenorul etapei a fost desemnat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei constănțene.   

Pe site-ul oficial al LPF se arată:

Andrei Borza (Farul / 17 ani) - A marcat golul care le-a adus dobrogenilor o victorie mare. Este un nou nume interesant pe care ni-l propune Hagi pentru viitor.

Denis Alibec (Farul / 32 de ani) - A fost eroul unui meci de-a dreptul spectaculos! A marcat direct din lovitură liberă, reuşita sa fiind a 80-a în principala competiţie internă.

Gheorghe Hagi (57 de ani) - A schimbat inspirat şi a reuşit să-şi motiveze elevii în momentele dificile, imprimându-le acestora spiritul de învingători. Rezultatul final a venit ca o răsplată: victorie în unul dintre cele mai frumoase meciuri din ediţia curentă.


Echipa ideală a etapei a 23-a arată astfel: Căbuz (Chindia Târgoviște) – Mboko (FC Botoșani), Fl. Ilie (U Cluj), Găman (Universitatea Craiova), Borza (Farul) – Benchaib (CS Mioveni), Vorobjovas (Chindia), Mailat (FC Botoșani) – Alibec (Farul), Cooper (Chindia), A. Ivan (Universitatea Craiova). Antrenor, Gheorghe Hagi (Farul).  

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii