Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Cristiana Pariza, director executiv, a absolvit cu nota maximă cursul UEFA Certificate in Football Management

ro

11 Oct, 2023 09:31 1553 Marime text
 
Cristiana Pariza, directorul executiv al clubului Farul Constanța, campioana României, a absolvit cu nota maximă cursul UEFA Certificate in Football Management.
 
Desfășurate pe o perioadă de nouă luni și dedicate persoanelor implicate în fotbal, cursurile UEFA Certificate in Football Management sunt organizate de Federația Română de Fotbal, împreună cu UEFA și Swiss Graduate School in Public Administration din cadrul Universității Lausanne.
 
După cum precizează gruparea de pe litoral, doar trei participanți din totalul de 30 au absolvit cursurile cu nota maximă, în urma susținerii prezentărilor finale.
 

Mă bucur de această experiență deosebită pentru că mi-a oferit si ocazia să interactionez cu mulți oameni dedicați, pasionați, cu care am format o echipă frumoasa de-a lungul celor nouă luni de curs. Sportul de astăzi, fotbalul în particular, reprezintă un business complex, nu mai înseamnă doar confruntarea din teren. Depinde deseori și de un management profesionist, care să îi ofere resursele pentru a se lupta cu cei mai buni, lucru pe care îl dorim și noi la Farul, a declarat Cristiana Pariza.

 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
 
Citește și:

 
Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, vizită la Academia Hagi (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii