Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - CFR Cluj, sâmbătă, în play-off Gică Hagi - „Sperăm să repetăm evoluția bună cu ei și să fim mai inspirați“ (VIDEO)

ro

18 Mar, 2022 15:07 2763 Marime text
 
  • Pentru acest meci, „marinarii“ au două probleme de lot.    
 
Farul Constanța susține sâmbătă, 19 martie, meciul din etapa a doua a turneului play-off al Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, de la ora 20.20, campioana României, CFR Cluj.

Formația din Gruia este și liderul actual al clasamentului, cu 41 de puncte, fiind la șapte lungimi față de FCSB, a doua clasată. De cealaltă parte, „marinarii“ au acumulat 24 de puncte până acum, ocupând poziția a patra.

Sunt trei puncte importante pentru noi. Întâlnim un adversar puternic, experimentat, pragmatic. E clar că au mai multă experiență decât noi. Știm că am făcut un meci foarte bun anul trecut cu ei la Ovidiu, chiar dacă am pierdut. A fost poate cel mai bun al nostru din campionat. Din păcate, am ratat foarte mult și nu am marcat. A recunoscut și Dan Petrescu. Sperăm să repetăm acea evoluție bună și să fim poate mai inspirați, mai norocoși. Dacă vrem să câștigăm, trebuie să marcăm. Trebuie să ne și apărăm bine însă. Nu avem voie să greșim, având în vedere valoarea adversarilor, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Pentru acest meci, „marinarii“ au două probleme de lot, Gabriel Iancu fiind accidentat, iar Damien Dussaut - suspendat.
    
Meciul a fost prefațat astăzi, din partea Farului, și de fotbaliștii Constantin Grameni și Marian Aioani, ale căror declarații le găsiți mai jos.



PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii