Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, campioană în Liga Elitelor Under-17, demarează o nouă campanie, pe care o vrea tot de mare succes

ro

20 Aug, 2021 00:00 2408 Marime text
 

 
  • În prima etapă, Farul U-17 va evolua pe terenul formației LPS Buzău U-17.
  • În finala Ligii Elitelor din sezonul trecut, echipa de pe litoral a învins UTA cu 5-1.
  • În afara cupelor și medaliilor oferite laureatelor, organizatorii i-au oferit echipei constănțene și un premiu special, Eduard Radaslavescu fiind desemnat jucătorul finalei.
 
În acest weekend, debutează și ediția 2021/2022 a Ligii Elitelor Under-17 la fotbal, iar deținătoarea titlului, Farul Constanța, este pregătită pentru o nouă campanie de succes, pe care și-o dorește încheiată cu o nouă victorie în finală.
 
În prima etapă, Farul U-17 va evolua pe terenul formației LPS Buzău U-17. Partida este programată duminică, 22 august, de la ora 14.00, pe stadionul Concas din Buzău.
 
„Am avut mulți jucători la lotul național în perioada de pregătire, dar am lucrat bine la club. Sperăm ca la startul campionatului să beneficiem de cea mai bună formulă și să avem o formă de vârf. Obiectivul în noua stagiune este să cucerim un alt titlu național. Vrem să continuăm pe linia performenței“, a declarat antrenorul Farului U-17, Ionuț Mihu, potrivit Farul TV. „Țintim să ne menținem titlul. Trebuie să câștigăm campionatul și sperăm să realizăm acest obiectiv. Cu Naționala sperăm să facem o figură frumoasă și ne calificăm la Turneul de Elită din Israel. Cu echipa de club, mi-ar plăcea să fiu golgeter. Trebuie să ne ajutăm unii pe alții, suntem o familie“, a spus, conform aceleiași surse, și Adrian Mazilu, internațional de juniori al României.

 
Dublă Adrian Caragea

 
În finala Ligii Elitelor din sezonul trecut, echipa de pe litoral a învins UTA, meciul fiind la discreția constănțenilor, care s-au impus cu 5-1 (1-0) și au devenit campioni pentru al treilea sezon la rând. Prima repriză a fost controlată clar de formația care purta atunci numele Viitorul și care a punctat doar o dată prin căpitanul Eduard Radaslavescu (42), acesta reluând foarte frumos la colțul lung din interiorul careului. Imediat după pauză, Denis Bujor a punctat din interiorul careului în minutul 47, 2-0. Ulterior, atacantul Adrian Caragea, nou intrat pe teren, a reluat în plasă o centrare prin fața porții (3-0, minutul 65), iar apoi a realizat dubla, finalizând din interiorul careului (4-0, minutul 70). UTA a înscris golul de onoare prin Patrick Pășcălău (86), iar scorul final l-a stabilit Adrian Mazilu, minutul 90+3, după ce a driblat și portarul. În afara cupelor și medaliilor oferite laureatelor, organizatorii i-au oferit echipei constănțene un premiu special, Eduard Radaslavescu fiind desemnat jucătorul finalei.

Sursa foto: Farul Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Echipa Under-17 a Farului Constanţa a învins formaţia de Liga a 3-a Gloria Albeşti (galerie foto + video)
 
FC Viitorul, campioană naţională la Juniori U17
 
Echipa Under-19 a Farului Constanța debutează în noua ediție a Ligii Elitelor. Revanșă pentru sezonul trecut!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii