Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „Din nou acasă!“ Farul Constanța anunță mâine noul staff tehnic, iar echipa va avea reunirea oficială

ro

02 Jul, 2019 18:11 3616 Marime text
Noul staff tehnic al echipei de fotbal Farul Constanța și celelalte noutăți din sânul divizionarei secunde vor fi anunțate mâine, cu ocazia unei conferințe de presă care se va desfășura, de la ora 12.00, la clubul din strada Primăverii.

Tot mâine, echipa va avea reunirea oficială în vederea demarării pregătirii de vară.  

La conferința de presă a FC Farul vor fi prezenți Ciprian Marica și noul antrenor al echipei (n.r. astăzi, mai mulți jucători au participat la o sesiune de pregătire, pe terenul principal, care a fost condusă de antrenorul Ianis Zicu).

Vom anunța noul staff tehnic al echipei, ultimele noutăți în privința lotului de jucători și programul de pregătire din perioada precompetițională. 

Tot miercuri, 3 iulie, este programată reunirea oficială a lotului, primul antrenament din noul sezon urmând să se desfășoare începând cu ora 9.00, pe stadionul din strada Primăverii, se arată într-un comunicat al clubului constănțean.

UPDATE:

Ca o avancronică a evenimentului de mâine, pe pagina de Facebook „FC Farul Constanța“ a fost postată o imagine cu Ianis Zicu (din spate însă), pe stadionul „Gheorghe Hagi“, cu mesajul  „Din nou acasă!“.

În vârstă de 35 de ani, Ianis Zicu este constănțean și a început fotbalul la Farul, cu antrenorul Iosif Bukkosi, la grupa 1983 a grupării constănțene. Pentru echipa mare a Farului a jucat în sezonul 2002/2003 (20 de meciuri, 7 goluri). A mai evoluat la Dinamo (cu care a câștigat de două ori Liga 1, de trei ori Cupa României și o dată Supercupa României), CSM Câmpina, Parma (împrumutat de Inter Milano), Rapid București, Politehnica Timișoara, ȚSKA Sofia, Pohang Steelers, Gangwon FC, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, ACS Poli Timișoara.

În Liga 1 are 278 de meciuri și 77 de goluri, iar în sezonul 2010/2011 a ieșit golgeterul campionatului, cu 18 reușite (pe când juca la Poli Timișoara).

La echipa națională mare a României are 12 meciuri și un gol.

În ultima perioadă a activat la Academia FC Voluntari, la grupa 2000/2001.    

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii