Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța a învins și Sepsi OSK și s-a distanțat la cinci puncte în fruntea Superligii (GALERIE FOTO)

ro

09 Oct, 2022 17:36 1662 Marime text
 

Farul Constanța își continuă parcursul excelent în Superligă, câștigând și meciul din deplasare, de astăzi, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 13-a.
 
Lideri în clasament, „marinarii“ s-au impus cu 1-0 (L. Munteanu 33), realizând cu această ocazie a patra victorie la rând dintre cele nouă de până acum.
 
În plus, distanța față de a doua clasată, Rapid, s-a mărit la cinci puncte (30-25)!

O partidă pe care «marinarii» au abordat-o, în fața unei formații foarte puternice, fără trei jucători importanți, Alibec, Băluță și Benzar, dar și cu Torje, Morar și Nedelcu reveniți după probleme medicale. De altfel Nedelcu s-a reaccidentat, din păcate, în min.70, astfel că misiunea Farului a fost cu atât mai grea.

Gazdele au irosit câteva ocazii importante, dar Farul a arătat mai multă maturitate și mai mult pragmatism, atuurile unei echipe mari care știe să și conserve un avantaj minim când este nevoie.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Louis Munteanu în min.33, care l-a învins cu un șut plasat, din unghi, pe Niczuly, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Sepsi (antrenor, Cristiano Bergodi): Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu (87 Ispas) - Matei (72 Golofca), Păun, Aganovic (72 Rodroguez) - Varga, Safranko (61 Rondon), Ștefănescu (61 Tudorie). Rezerve: Began - Ispas, Bălașa, I. Gheorghe, Achabar.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki (54 Nedelcu, 70 Banu) - Doukoure, Artean, Grameni (54 Casap) - Morar (46 Borza), Munteanu, Pitu (62 Torje). Rezerve: Buzbuchi - Mboko, Sali, Andronache.

În 13 meciuri susținute, echipa de pe litoral are nouă victorii, trei egaluri și un eșec, golaveraj 25-10, iar în etapa viitoare va juca pe teren propriu cu U Cluj, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 18.00.   

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii