Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa a învins Sepsi Sfântu Gheorghe. Final tensionat, antrenorii Gică Hagi şi Leo Grozavu eliminaţi de pe bancă (galerie foto)

ro

09 Aug, 2021 20:41 6189 Marime text
  • După patru meciuri din acest sezon, echipa de pe litoral continuă să fie neînvinsă şi fără gol primit.

Farul Constanţa a disputat astăzi meciul din etapa a patra a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, la Ovidiu, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Partida s-a încheiat cu victoria „marinarilor“, scor 1-0 (Betancor 49), echipa de pe litoral continuând să fie neînvinsă şi fără gol primit în campionat.

În patru meciuri, Farul a acumulat opt puncte, având două victorii şi două egaluri, golaveraj 3-0, şi a urcat pe locul cinci în clasament.

Doar Farul şi Rapid nu au primit niciun gol în meciurile jucate până acum în campionat.  

Formația noastră și-a continuat seria rezultatelor pozitive din acest sezon, impunându-se cu 1-0 în disputa cu Sepsi din etapa a 4-a din acest sezon. Un succes venit dupa o partidă foarte bună, care confirmat startul excelent de sezon în care Farul nu a primit niciun gol, se arată pe site-ul oficial al Farului.

Victorieeee! Atitudinea, unitatea și determinarea ne aduc trei puncte importante!, este şi mesajul de pe pagina de Facebook a Farului.


Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a mizat pe: Aioani - Dussaut, Larie (cpt.), V. Ghiţă, De Nooijer (80 Buta) - Pires, Mladen, Artean (73 Dobrosavlevici) - A. Chiţu (59 Ciobanu), Betancor (80 Ad. Petre), A. Pitu (80 E. Sali).   

Sepsi (antrenor, Leo Grozavu) a jucat cu: Niczuly - Ninaj (78 Tincu), De Sousa, Mitrea - Dimitrov (63 Eder), Vașvari, Fofana (83 Golofca), Ștefănescu (63 Păun), Dumitrescu - Damașcan, Chunchucov (83 Ashkovski).

În vârstă de numai 15 ani şi cinci luni (e născut pe 23 februarie 2006), faristul Enes Sali, internaţional de juniori al României, a debutat în Liga 1 cu ocazia acestui meci.

De asemenea, portarul Marian Aioani a susţinut primul său meci oficial la Farul şi a avut mai multe intervenţii foarte bune.

Finalul de partidă a fost tensionat, iar, în prelungirile partidei, antrenorii celor două echipe, Gică Hagi, respectiv Leo Grozavu, au fost eliminaţi de pe banca tehnică.     

La interviurile de după meci, portarul oaspeţilor, Roland Niczuly, dar şi antrenorul Leo Grozavu au reclamat că pe stadion au existat şi scandări nepotrivite la adresa echipei Sepsi Sfântu Gheorghe.    

În etapa viitoare, Farul va juca în deplasare cu liderul solitar al clasamentului, CFR Cluj (campioana en-titre), care are 12 puncte (golaveraj 7-3), după ce a câştigat toate cele patru meciuri de până acum. Partida a fost programată vineri, 13 august, de la ora 21.30.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii