Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța a învins FC Argeș și a revenit pe primul loc în clasamentul Superligii

ro

11 Sep, 2022 20:51 1530 Marime text


Farul Constanța a disputat în această seară meciul din etapa a zecea a Superligii, întâlnind pe teren propriu FC Argeș.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-0 (1-0), grație golurilor marcate de Grameni (7), Băluță (57) și Torje (90).

Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Benzar (46 Sîrbu), Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, Băluță (72 Borza), Grameni - Pitu (63 Doukoure), Alibec (80 Morar), Munteanu (63 Torje). Rezerve: Buzbuchi - Corinus, Casap, Sali.

FC Argeș (antrenor, Andrei Prepeliță): Greab - Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Vianna - Meza Colli (69 Enzo), Njike, Șerban (69 Alceus) - Lativlevici (66 Jakolis), Isfan (55 G. Crețu), Garita. Rezerve: Staton - Cestor, Raynov, Calcan, Donisa.

Victorie categorică a Farului pe teren propriu, 3-0 cu FC Argeș, în urma căreia formația noastră revine pe primul loc în clasament după 10 etape disputate. O partidă dominată clar de Farul, care a impus ritmul și intensitatea jocului, și-a creat ocazii importante și a obținut cele trei puncte dorite.

Grameni a deschis scorul în min.7 după o fază excelent lucrată pe partea dreaptă a atacului, unde Pitu a centrat perfect și "Dina" nu i-a dat nicio speranță lui Greab din 15m. Golul doi a fost opera lui Băluță, care l-a "executat" pe Greab cu un șut plasat de la 20m. Finalul jocului a adus și golul trei pentru Farul, Torje înscriind al doilea său gol în tricoul alb-albastru cu un șut la colțul scurt din interiorul careului, se arată pe site-ul oficial al Farului.

 
În urma acestui succes, „marinarii“ au ajuns la 21 de puncte, după șase victorii, trei egaluri și un eșec, golaveraj 19-9, și au revenit pe locul întâi în clasament, la egalitate de puncte cu a doua clasată, Rapid București, în fața căreia au atuul golaverajului (+10 față de +5).  

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța) 


Citește și:

Unui spectator i s-a făcut rău în tribună la meciul Farul Constanța - FC Argeș. Ambulanța a pătruns pe teren (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii