Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța a întors scorul și a învins FC Voluntari. Denis Alibec, gol spectaculos. „Marinarii“, pe locul întâi în Superligă

ro

22 Aug, 2022 22:04 1456 Marime text


Farul Constanța a întâlnit în această seară FC Voluntari pe teren propriu, în etapa a șasea a Superligii, iar, după trei egaluri consecutive, „marinarii“ au obținut din nou victoria în campionat.

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea gazdelor, după ce echipa ilfoveană a condus la pauză.

Au marcat: Alibec 46, Larie 80 (din penalty) / Matricardi 24.
  

Farul a obținut a treia victorie în acest sezon, este la al șaselea meci consecutiv fără înfrângere și continuă astfel un start de sezon foarte bun. Oaspeții au deschis scorul suprinzător, în min.24, după o lovitură de colț și au și intrat în avantaj la cabine. Repriza secundă a început furtunos, cu un gol spectaculos reușit de Alibec cu un șut de la 30m, și tot tot el ar fi putut aduce Farul în avantaj două minute mai târziu, dar mingea a lovit bara. «Marinarii» au preluat conducerea până la final, după ce Larie a transformat cu siguranță o lovitură de la 11m în min.80 și a câștigat trei puncte absolut meritate care îi readuc pe primul locul în clasamentul Superligii, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Artean, Larie, M. Popescu, Kiki - Nedelcu (69 Grameni) , Băluță (46 Borza) - Alibec, Pitu (69 Sîrbu), Torje (81 Dpukoure) - Morar (46 L. Munteanu). Rezerve: Buzbuchi - Casap, Moldoveanu, Sali.

Voluntari (antrenor, Liviu Ciobotariu): M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaș - I. Costin (84 Andrei), Meleke (75 Tavares), Droppa 84 Lm Fulop), Aliji (75 A. Vlad) - D. Florea, Nemec (61 Răduț), Marcelo. Rezerve: Rîmniceanu - C. Achim, Voican, Merloi.

Farul conduce în clasament cu 12 puncte, după trei victoria și trei egaluri, golaveraj 7-3, iar în etapa viitoare va juca în deplasare contra campioanei CFR Cluj, duminică, 28 august, de la ora 21.30.

Sursa foto: Farul Constanța      
  
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii