Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța a încheiat raporturile contractuale cu încă un jucător. „Mă bucur că am făcut parte din această echipă frumoasă“

ro

27 Dec, 2022 09:43 2088 Marime text
 


După Robert Ion și Ayrton Mboko, cu care a ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale pe 7 decembrie a.c., Farul Constanța a anunțat că s-a despărțit de încă un fotbalist.
 
Este vorba de atacantul Robert Moldoveanu, care fusese transferat în luna ianuarie a acestui an.
 

Mulțumim, Robert! Farul și Robert Moldoveanu au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale. În 26 de partide pentru echipa noastră, Robert Moldoveanu a marcat 3 goluri și a oferit 2 pase decisive!, este mesajul clubului de pe litoral.

 

Aventura mea la Farul Constanța s-a încheiat. Mă bucur că am făcut parte din această echipă frumoasă. În acest an, am avut multe de învățat și pe această cale vreau să îi mulțumesc în primul rând domnului Gheorghe Hagi pentru încrederea acordată și pentru faptul că a ales să mă ajute într-un moment greu al carierei mele, iar în al doilea rând colegilor, pentru că am găsit un grup unit și foarte valoros!, a postat Robert Moldoveanu pe Facebook.


Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii