Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, un nou amical „Farul Constanţa a fost, este şi va fi echipa fanion a Dobrogei“

ro

08 Aug, 2015 00:00 2794 Marime text
Grupul „Farul Spirit“ a realizat un material filmat de 23 de minute, intitulat „Constanţa=Farul“. Au fost intervievaţi, în privinţa a ce reprezintă Farul pentru ei şi pentru Constanţa, fani ai echipei „alb-albastre“, jucători şi antrenori de la Farul (foşti sau actuali) şi reprezentanţi ai suporterilor mai multor echipe din ţară (Steaua, UTA, U Cluj, CSU Sibiu, Gloria Bistriţa, CF Brăila, U Craiova, CFR Cluj, Poli Iaşi, Rapid, FC Argeş şi FC Braşov). Materialul se încheie cu un moment „Jean Constantin“, care cântă „Pe toată America nu-mi dau eu Constanţa mea!“.

„Echipa Farul Spirit a ales un mod mai deosebit de a arăta groparilor fotbalului ce înseamnă o echipă de tradiţie. Farul Constanţa a fost, este şi va fi echipa fanion a Dobrogei. Alături de echipă au fost mereu acei «nebuni» ai stadioanelor, care nu s-au lăsat învinşi niciodată. În aceste vremuri grele pentru fotbalul românesc, echipa trăieşte prin ei“, au explicat realizatorii materialului video proiectul „Constanţa înseamnă Farul“.
Sâmbătă, 8 august, FC Farul susţine un nou meci amical, contra unei echipe de Liga a IV-a din Slobozia. Confruntarea va începe la ora 10.00 şi se va juca pe terenul Farul II. Antrenorii „marinarilor“, Constantin Gache, Ion Barbu şi Gică Mina, vor folosi în această partidă însă doar jucătorii tineri, ceilalţi urmând a susţine pe perioada meciului un antrenament.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii