Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța a cedat cu FC Voluntari în minutul 89

ro

02 Apr, 2022 19:58 2105 Marime text
  • Echipa ilfoveană a marcat la al doilea șut pe spațiul porții, în urma unui corner.

Farul Constanța a susținut astăzi meciul din etapa a treia a turneului play-off al Ligii 1, întâlnind în deplasare FC Voluntari.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, după golul marcat de Ricardinho în minutul 89.  

Farul a cedat nemeritat la Voluntari, 0-1, după un meci pe care însă l-a controlat în totalitate, în care și-a creat câteva situații importante, dar, din păcate, nu a reușit să fructifice niciun dintre acestea. În schimb, gazdele au marcat, în min. 89, la numai al doilea șut pe spațiul porții, după o lovitură de colț, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Voluntari (antrenor, Liviu Ciobotariu): M. Popa - Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag - Ricardinho, Meleke - Lopes (68 Merloi), Budescu (37 Droppa), Rață (58 I. Gheorghe) - Nemec. Rezerve: Rîmniceanu - Vlad, Costin, F. Achim, Ilie, Olawale.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Dussaut (72 Boboc), Larie, Mladen, De Nooijer - Artean, Nedelcu (64 Grameni), Ciobanu (58 Petre) - Omoh (58 Iancu), Betancor, Sali (58 Radaslavescu). Rezerve: Brănescu - Borza, Purece, Moldoveanu.

În clasament, Farul se află pe locul cinci, cu 25 de puncte, după un egal și două eșecuri în trei meciuri, golaveraj 0-3, iar în etapa viitoare va juca tot în deplasare, cu FC Argeș (locul 6, cu 24 de puncte și un meci în minus), sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 17.30.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii