Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța a anunțat transferurile lui Romario Benzar, Gabriel Torje și Kevin Doukoure

ro

03 Jun, 2022 10:23 2736 Marime text
  • Cei trei jucători au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani cu echipa de pe litoral.
 
Farul Constanța a obținut astăzi semnătura a trei jucători care vor evolua pentru clubul de pe litoral din sezonul 2022-2023.

Este vorba de fundașul Romario Benzar și de mijlocașii Gabriel Torje și Kevin Doukoure, care au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani cu Farul.

Romario Benzar (30 ani) este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, are 19 selecții pentru naționala României, iar în ultimul sezon a fost legitimat la formația italiană Lecce.

Gabriel Torje (32 ani) are 57 de selecții și 12 goluri pentru naționala României, iar în sezonul recent încheiat al Ligii 1 a reușit șase goluri și trei pase decisive.

Kevin Doukoure este un ivorian în vârstă de 23 de ani, are 1,78 m, evoluează ca mijlocaș central, iar în ultimii ani a jucat în Slovenia, la Tabor Sezana.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii