Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Fundașul Ionuț Larie a marcat de trei ori din penalty, în victoria cu FC Voluntari! (GALERIE FOTO)

ro

22 Jul, 2023 20:22 1734 Marime text
Fundașul Ionuț Larie, căpitanul Farului Constanța 
Farul Constanța, campioana României, a disputat astăzi meciul din etapa a doua a Superligii, sezonul 2023/2024.

În primul meci jucat pe teren propriul în noua stagiune, „marinarii“ au întâlnit FC Voluntari, iar partida s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 4-1 (1-1).

Au marcat Larie (29, 54, 90+6 - toate din penalty), Vână (65), respectiv Merloi (9).

„Marinarii“ au revenit de la 0-1, într-o partidă cu multe ocazii, între care și trei bare (două FC Voluntari, una Farul). 

Lovitura de start simbolică a meciului a fost dată de Dinu Todoran, fost fotbalist atât la Farul Constamța, cât și la FC Voluntari, în prezent antrenor la echipa secundăa clubului ilfovean. 

Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Sîrbu, Larie, Queiros (46 Artean), Vianna (70 Kiki) - Bassong (46 Grameni), Băluță, Vînă - Mateus (56 Gustavo), Carnat (30 Rivaldinho), Sali. Rezerve: Aioani - N. Popescu, Dussaut, Benchaib.

Voluntari (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Ricardinho (70 Boboc), Matricardi (82 Paz), Armaș, Aliji - Răduț (82 Cocian), Crepulja (70 D. Florea), Rață - Merloi, Nemec (82 Lopes), D. Andrei. Rezerve: Fernandez - Voican, Dumiter, I. Munteanu.

Campioana en-titre și-a demonstrat forța de pe teren propriu și în partida cu FC Voluntari din etapa a 2-a a sezonului, impunându-se cu 4-1 după ce oaspeții au deschis scorul încă din min.9. Larie de trei ori din penalty (29, 54 și 90+6) și Vînă cu o execuție frumoasa în min. 65 au adus un nou succes în contul Farului.



O partidă în care diferența de scor ar fi putut fi mult, mult mai mare raportat la numărul de ocazii la cele două porți, se arată pe site-ul oficial al Farului.


În urma acestui succes, Farul acumulează șase puncte după primele două etape, iar în runda următoare va juca tot pe teren propriu, cu Poli Iași (duminică, 30 iulie, de la ora 18.30).

Până atunci, echipa de pe litoral va susține manșa întâi din turul doi preliminar al Conference League, la Ovidiu, cu Urartu (campioana Armeniei), joi, 27 iulie.    

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


Farul Constanța - FC Voluntari
Hagi - „Încercăm să ne revenim. Lucrurile trebuie reglate foarte repede“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii