Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Fanii Farului, pregătiri pentru deplasarea din Giulești. Au 700 de bilete rezervate „Sună adunarea în anturajul tău și veniți la meci!“

ro

29 Mar, 2023 00:00 1932 Marime text
  • Fanii „marinarilor“ au la dispoziție trei vagoane de tren, până în Gara de Nord București, de acolo mergând pe jos până la stadion.
 
După victoria cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 2-1 la Ovidiu în prima etapă a turneului play-off al Superligii, Farul Constanța, liderul clasamentului, dispută sâmbătă, 1 aprilie, meciul din runda a doua, în deplasare cu Rapid București.
 
Partida începe la ora 21.45. „Marinarii“ conduc în ierarhie cu 35 de puncte, pe când giuleștenii se află pe locul cinci, cu 27 de puncte, clasamentul complet arătând astfel: 1. Farul - 35p, 2. CFR Cluj - 33p, 3. FCSB - 30p, 4. Universitatea Craiova - 28p, 5. Rapid - 27p, 6. Sepsi - 21p. În sezonul regular, meciul din Giulești s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar pe litoral a învins Farul, cu 2-1.

UPDATE:

Suporterii vor face deplasarea cu autocarele, renunțându-se la varianta cu trenul. 
 
„Avem la dispozitie AUTOCARE care ne vor deplasa pana la stadion.
 
A intervenit aceasta schimbare, deoarece am primit foarte multe mesaje prin care se exprima dorinta de a merge cu autocarul.
 
Suna adunarea in anturajul tau si veniti la meciul Academia Rapid – Farul din data de 01 Aprilie, Sambata, ora 21:45.
 
PRETUL UNUI BILET VA FI DE 30 LEI, IAR NOI AVEM REZERVATE 700.
 
Plecarea va avea loc la ora 16.30 din parcarea centrului comercial Vivo, așadar veniți cu măcar 30-45 minute înainte de plecare. Întoarcerea va avea loc imediat dupa meci“, se menționează pe pagina de Facebook „Peluza Marină - Farul“:

Știrea inițială:
 
Fanii Farului se organizează pentru deplasarea din Giulești, iar amănunte despre deplasare au fost oferite pe pagina de Facebook „Peluza Marină - Farul“:
 
„Ahoy,
 
Te așteptăm alături de Peluza Marină în deplasarea pe care o vom efectua din nou în Giulești.
 
De data aceasta, jucăm în Play-off, trebuie să fim mult mai motivați și să îi susținem pe alb-albaștri în număr cel puțin la fel de mare. Avem la dispoziție 3 vagoane care ne vor deplasa până în Gara de Nord București, de acolo vom face aproximativ 2 km de mers pe jos până la stadion.
 
Sună adunarea în anturajul tău și veniți la meciul Academia Rapid - Farul din data de 01 Aprilie, Sâmbătă, ora 21.45!
 
Prețul unui bilet va fi de 39 lei, iar noi avem rezervate 700.
 
Plecarea va avea loc la ora 16.30 din Gara Constanța, așadar veniți cu măcar 30-45 minute înainte de plecare. Întoarcerea va avea loc imediat după meci.
 
Pentru a vă trece pe lista deplasării, lăsați un mesaj privat pe pagina Peluzei Marine și achitași suma de 150 lei (acesta fiind costul transportului dus-intors) la restaurant Rumen (atât pe strada Unirii 96 – Faleză Nord, cât și pe strada Liliacului 2B – Km 4-5).
 
Ultima zi pentru înscriere va fi 31.03.2023.
 
Nu uitațiu să veți la voi tricoul / bluzonul negru, steagul și eșarfa / fularul!
 
Hai Farul! Înainte, marinari!“.
 
La meciul precedent dintre cele două echipe, disputat pe litoral, în ultima etapă din sezonul regular, fanii giuleșteni au venit la Ovidiu cu mult peste numărul de locuri disponibile în tribună pentru ei (având în vedere capacitatea stadionului) și, în semn de protest că nu pot pătrunde toți în arenă, au decis să nu intre la meci, rămânând în afara stadionului.
 
„A lipsit și sprijinul suporterilor. Dacă sunt în jur de 600 de fani și nu sunt lăsați să intre, preferându-se tribuna goală, e problema celor care au decis acest lucru, dar e un lucru care nu respectă sportivitatea și Rapidul în general, care nu va veni niciodată cu 200 de suporteri undeva, ci de la 500 în sus“, a comentat atunci Adrian Mutu, antrenorul Rapidului.
 
„Suporterii Rapidului merită felicitări, pentru că au fost un grup, și-au păstrat unitatea. Nu s-au separat, bravo lor. Noi am dat câte bilete puteam să dăm, stadionul e mic. Când vom avea și noi 18.000 de locuri, vom putea da mai mult spațiu galeriei oaspeților. Am jucat acasă și aveam și noi suporterii noștri, care au venit în număr mare, toate biletele vânzându-se“, a spus și Hagi, pe acest subiect.      
 
În etapa a treia, echipa constănțeană va juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 20.30, ar în runda a patra va evolua în deplasare cu FCSB, în a doua zi de Paște, luni, 17 aprilie, de la ora 21.00.
 
Programul din play-off / play-out în etapa a 4-a este:
 
Vineri, 14 aprilie
Ora 18.00 FC Argeș - Chindia Târgoviște
Ora 21.00 UTA Arad - FC Botoșani
 
Sâmbătă, 15 aprilie
Ora 12.00 CS Mioveni - FC Hermannstadt   
Ora 19.00 CFR 1907 Cluj - Sepsi OSK Sf. Gheorghe
 
Duminică, 16 aprilie
Ora 18.15 Petrolul Ploiești - Universitatea Cluj
Ora 21.00 Universitatea Craiova - FC Rapid 1923
 
Luni, 17 aprilie
Ora 15.00 FCU Craiova 1948 - FC Voluntari
Ora 21.00 FCSB - Farul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Editorial
Farul Constanța merită să devină campioana României!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii