Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment organizat de Sharks Gym Multiplul campion mondial Jorge Loren susţine un seminar de kickboxing la Constanţa (video)

ro

05 Jun, 2018 00:00 3637 Marime text
Cunoscutul campion la kickboxing Jorge Loren va veni din nou la Constanţa, pentru a susţine un seminar organizat de clubul Sharks Gym Constanţa, la finele lunii iunie, la Complexul Sportiv „Tomis“, din str. Flămânda nr. 11.
 
„Sunt încântat să vă prezint un mare eveniment ce va avea loc în Constanţa, pe data de 23 - 24 iunie, la Complexul Sportiv Flămânda! Sharks Gym Constanţa va organiza un seminar de kickboxing cu multiplul campion mondial Jorge Loren «Real Toro», sportiv ce are peste 120 de lupte în sistem profesionist, se antrenează şi locuieşte în Olanda de aproximativ 15 ani şi a luptat de-a lungul carierei cu sportivi precum Mirco Cro Cop, Tyrone Spong, Danyo Ilunga, Michael Duut, precum şi cu unii dintre cei mai mari luptători ai României, fraţii Stoica! Vă invităm să cunoaşteţi un luptător de super-top!“, a fost mesajul renumitului luptător constănţean Alex Filip, de la Sharks Gym Constanţa, bun prieten cu Jorge Loren, cei doi antrenându-se împreună în mai multe rânduri în Olanda, dar şi susţinându-se reciproc la meciuri în care au luptat.
 
Sursa foto: Facebook (Jorge Loren)
 

 
Citeşte şi:
 

Sportiv la CS Oyama Karate Constanţa Luptătorul Alex Filip face parte din echipa campionului Superkombat Jorge Loren (galerie foto)


Îl va susţine pe luptătorul Alex Filip Campionul Superkombat Jorge Loren a venit la Constanţa
 
Jorge Loren şi Orinta van der Zee, primii veniţi Luptătorul Alex Filip aduce la Constanţa celebrităţi ale kickboxingului mondial (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii