Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este aşteptat şi Gaston Mendy, fost la FC Farul Jucătorii FC Viitorul Paul Iacob şi Alexandru Stoica, la Dunărea Călăraşi

ro

12 Jan, 2018 00:00 3712 Marime text
Liderul Ligii a 2-a, Dunărea Călăraşi, a anunţat că şi-a asigurat şi serviciile a doi jucători care au evoluat ultima dată la ASA Tg. Mureş, dar care aparţin contractual de FC Viitorul, mijlocaşul defensiv Paul Iacob (21 de ani) şi atacantul Alexandru Stoica (20 de ani). Ambii vor evolua la Călăraşi până în vară, fiecare având o clauză de prelungire în cazul în care Dunărea va promova în Liga 1.

„Am reuşit în această săptămână să-i transferăm la Călăraşi pe Al. Stoica, fost component al echipei noastre în urmă cu vreo doi ani, Paul Iacob, ambii vin de la ASA Tg. Mureş, dar sunt jucătorii echipei FC Viitorul. Cei doi vor juca la noi până în vară, iar în cazul în care vom reuşi promovarea, va fi activată clauza de prelungire pentru încă un sezon. Cel de-al treilea transfer îl vizează pe Ciprian Rus, un atacant percutant, de la Pandurii Tg. Jiu. Le urez mult succes şi sunt convins că ne vor ajuta pentru a ne atinge obiectivul, promovarea în Liga 1“, a declarat preşedintele Dunării, Florin Brişan, pe pagina de Facebook a clubului.
 
Zilele acestea, este aşteptat să semneze şi fundaşul stânga Gaston Mendy (32 de ani, de la ASA Tg. Mureş), dar care a jucat şi la FC Farul, club care l-a adus pentru prima dată în România. Gaston a evoluat în tricoul echipei de pe litoral între 2007 şi 2010 (două sezoane în prima ligă, unul în al doilea eşalon), susţinând 69 de meciuri şi marcând de două ori. În ţară, fotbalistul senegalez a mai jucat la U Cluj, Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti.

Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii