Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliminarea din Cupa aduce sanctiuni pentru jucatorii Farului

ro

27 Sep, 2007 00:00 1237 Marime text
1190835520.jpg

Saptamana viitoare va avea loc o sedinta de analiza, in care se va hotari ce masuri vor fi luate impotriva jucatorilor, pentru infrangerea din Cupa Romaniei

Unul dintre obiectivele Farului in acest sezon era accederea in finala Cupei Romaniei, competitie care asigura mai usor prezenta intr-o cupa europeana. Din pacate, "marinarii" au esuat lamentabil in incercarea lor, fiind invinsi de divizionara secunda, Jiul Petrosani, scor 2 - 3, dupa ce au condus cu 2 - 0, pana aproape de pauza. Directorul tehnic al formatiei Farul, Ion Marin, a declarat ca va inainta un raport conducerii clubului, in urma caruia va fi analizata prestatia jucatorilor de la partida cu Jiul Petrosani, din Cupa Romaniei, si se vor lua masurile care se impun. "Am discutat in permanenta cu domnul Bosanceanu si a ramas ca, probabil saptamana viitoare, cand dansul va reveni in tara, sa aiba loc o sedinta de analiza. Eu voi inainta un raport al partidei Jiul - Farul si vom vedea ce va hotari conducerea administrativa. Acum nu pot spune ca urmeaza sa se taie in carne vie in randul jucatorilor, nici nu avem cum pentru ca suntem in plin campionat, dar probabil se vor lua decizii dure. Nu imi pot explica cum jucatorii au putut rata aceasta calificare. Asa suntem noi romanii, nu putem face doua lucruri bune la rand. Pe cat de bine s-a jucat cu Pandurii, pe atat de prost cu Jiul Petrosani. Sa conduci cu 2-0 pana prin minutul 40 si sa pierzi cu 3-2 este de neimaginat pentru mine. In loc de 3-0, 4-0 pentru noi s-a facut 3-2 pentru Jiul si am ratat acest obiectiv", a spus Marin. Oficialul constantean a adaugat ca jucatorii si-au batut joc de ei in meciul cu Jiul Petrosani: "Sunt multe semne de intrebare in ce priveste acesti jucatori. Sunt jucatori profesionisti si ar trebui sa stie cum sa gestioneze un 2-0 mai ales in fata unei echipe din liga a II-a. Si-au batut joc si de ei, dar si de antrenor si de cei care au avut incredere in ei dupa infrangerile cu Steaua si CFR Cluj. Cum au rasplatit ei aceasta incredere? Au pierdut in fata unei echipe de liga a II-a, ratand unul din obiectivele clubului". Formatia Farul a ratat calificarea in optimile Cupei Romaniei, dupa ce a fost invinsa, cu 3-2, de Jiul Petrosani, in 16-imile competitiei.

Teekloh a inceput antrenamentele usoare

Pe de alta parte, mijlocasul Ben Teekloh a revenit la antrenamentele echipei, dupa o perioada de pauza, cauzata de o explozie care i-a devastat locuinta. "Face deja antrenamente separat, exercitii in sala, kinetoterapie si tratament pentru a se recupera intr-o perioada cat mai scurta. Vom astepta insa pana la inceperea returului pentru ca Ben sa se recupereze suta la suta. O data pe luna merge la Bucuresti pentru analize, asa i-au recomandat doctorii, insa a scapat de toate problemele. In cel mai scurt timp va reveni si in apartamentul in care s-a intamplat incidentul, dupa ce se vor finaliza lucrarile de reparatie la acel apartament. Glumind putin, am discutat cu cei de la gaze sa puna niste senzori de gaz prin casa ca sa nu mai repete astfel de accidente nedorite", a declarat Ion Marin.

Scris de: {autor}Cristian TENTU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii