Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:42 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înscrieri până mâine Elevii sunt invitaţi la „Constanţa Streetplay Schools Battle“

ro

27 May, 2015 00:00 831 Marime text


„Constanţa Streetplay Schools Battle“, cea mai nouă competiţie de streetball între şcoli gimnaziale şi licee, va debuta pe 30 mai, la ora 10.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, şi îi provoacă la joacă pe toţi cei care vor să demonstreze că sunt aşi în mânuirea mingii de baschet pe jumătate de teren.

Înscrierea (termenul-limită a fost fixat pentru joi, 28 mai, la ora 20.00) şi participarea la turneu sunt gratuite. Întrecerea se desfăşoară pe 30 şi 31 mai, la Sala Sporturilor. O echipă are în componenţă patru jucători (trei pe teren, plus o rezervă), iar toţi cei patru trebuie să facă parte din aceeaşi şcoală gimnazială sau din acelaşi liceu. De asemenea, denumirea formaţiei trebuie să conţină numele sau o parte din numele unităţii de învăţământ (de exemplu: Decebal Bulls, Mihai Eminescu Warriors).
Pot participa maximum două echipe din aceeaşi şcoală sau liceu, atât la masculin, cât şi la feminin. Totodată, trebuie completată fişă de înscriere cu avizul medicului şcolii / al liceului ori al medicului de familie. Înscrieri se fac la asociatia.terrasemperfidelis@yahoo.com.

Ti-a placut articolul?

Comentarii