Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ Constanța au vizitat Academia Hagi (GALERIE FOTO)

ro

15 Mar, 2023 10:02 1744 Marime text
 
 
Dacă, în programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, „marinarii“ sunt oaspeți la diferite unități de învățământ din municipiu și județ, Academia Hagi a fost și gazdă, pentru un grup de elevi de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ Constanța, care au vizitat baza sportivă de la Ovidiu.

Acțiunea aceasta nu a făcut parte însă din programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, vizita a venit la inițiativa Școlii 30, care a dorit să le ofere copiilor o ieșire plăcută într-un mediu sportiv.    

Dotați cu stegulețe alb-albastre cu Farul, copiii au avut ocazia să se întâlnească și cu Gheorghe Hagi, au vizitat complexul sportiv, s-au jucat și au jucat fotbal pe terenuri, au urcat în tribune, dar au intrat și în sala de trofee a Academiei, de care s-au arătat impresionați.

Ce vedeți în această încăpere este munca titanică a copiilor Academiei Hagi, de vârsta voastră, așa au început fotbalul aici. Crescând, au adus cupe, campionate și selecții la echipele naționale, le-a spus copiilor Ion Constantinescu, legendă a Farului, iar în prezent responsabil cu activitatea de învățământ la Academia Hagi.


Astăzi, fostul mare fotbalist își serbează ziua de naștere.  

La mulți ani, Ion Constantinescu! Fost jucător important al echipei noastre, antrenor și conducător de club, Constantinescu împlinește astăzi 74 de ani, este mesajul clubului constănțean.


„Marinarii“, alături de inspectorul de educație fizică și sport al ISJ Constanța, Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, la Schoool of London Constanța, la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari, la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“, la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, la Școala Gimnazială nr. 43, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
 
Citește și:

LIVE TEXT
Farul Constanța, în vizită la School of London. O nouă acțiune din programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță” (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii