Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Vlad, de la CS Victoria Cumpăna, aleasă pentru încă un mandat în Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică Ritmică

ro

23 Feb, 2023 10:07 1591 Marime text
 

S-a desfășurat Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Gimnastică Ritmică, iar la întrunire au participat și ministrul sportului, Eduard Novak, și președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.
 
Adunarea Generală a votat în unanimitate următoarea formulă:
 
- Președinte - Irina Deleanu
- Vicepreședinte - Alexandra Piscupescu
- Membru al Comitetul Executiv - Doina Stăiculescu-Leoveanu
- Membru al Comitetului Executiv - Marinela Jipa
- Membru al Comitetului Executiv - Elena Vlad (antrenor la CS Victoria Cumpăna)
- Cenzor - Ioana Drăgușinoiu
- Președinte Comisie de Apel - Cristina Timar.
 
Elena Vlad, reprezentant al unui club sportiv cu rezultate însemnate la gimnastică ritmică, continuă în Comitetul Executiv al FRG, ea fiind aleasă în această funcție și la alegerile din 2019.  
 

Pentru fiecare funcție a existat un singur candidat, ceea ce denotă faptul că echipa Federației Române de Gimnastică Ritmică din ultimii ani a fost o echipă productivă, ce a meritat păstrată pentru încă un mandat. Alături de colectivul federației noastre, pe lângă domnul Secretar General - Mircea Apolzan, propus de către președinte și ales în unanimitate pentru alți patru ani de către Adunarea Generală, se alătură un nou membru, Ana Luiza Filiorianu, în funcția de Antrenor Federal. Dorim tuturor un mandat liniștit și cu cât mai multe reușite!, este mesajul Federației Române de Gimnastică Ritmică.

 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică Ritmică)

Citește și:


Elena Frîncu, premiată
Elena Vlad, de la CS Victoria Cumpăna, aleasă în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii