Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Egalitate la eseuri Meci frumos între rugbyştii juniori de la LPS „Nicolae Rotaru“ şi italienii de la Genova (galerie foto)

ro

27 Apr, 2018 00:00 2835 Marime text
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa a găzduit o partidă amicală de rugby în care s-au întâlnit o echipă de juniori de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa (antrenori, Nicolae Radu Mocanu şi Adrian Pllotschi) şi o alta din oraşul italian Genova. Partida s-a încheiat la egalitate, fiecare echipă înscriind câte două eseuri. Încercările LPS-ului le-au aparţinut centrului Paraschiv şi aripei Ţâmpu.
 
„Nu s-a urmărit rezultatul, ci să joace toţi copiii, ceea ce s-a şi întâmplat. A fost un meci frumos, cu execuţii tehnice de înalt nivel pentru această vârstă, în ambele tabere. Eseurile noastre au venit în urma unui joc bun pe linia de treisferturi. După meci, am luat masa împreună, ne-am plimbat şi le-am arătat oaspeţilor noştri Mamaia, plaja, Piaţa Ovidiu, centrul istoric. Italienii s-au declarat foarte mulţumiţi şi de joc, şi de ospitalitate şi sunt nerăbdători pentru o nouă experienţă de acest gen în viitor. Vor să mai vină şi să mai joace cu noi. În prima repriză, am intrat cu titularii de la Under-15 şi am fost peste ei. Pe parcursul meciului, au intrat şi jucătorii de U-16. Genova a deplasat la Constanţa doar 19 rugbyşti şi, din ce mi-a spus antrenorul lor, nu au fost toţi titularii. Italienii fost plăcut impresionaţi de nivelul nostru. A fost o experienţă foarte bună pentru noi, am văzut şi alt tip de joc, ceea ce e cel mai important, copiii să se lovească şi de alte probleme de joc decât cele de care se lovesc zi de zi. Mă declar foarte mulţumit de această acţiune. Sper să avem şansa să mai jucăm cu astfel de echipe, să ne măsurăm forţele şi cu alţi jucători“, a declarat Nicolae Radu Mocanu.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii