Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:40 27 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele Academiei Hagi au revenit la antrenamente. În campionate, toate sunt pe primul loc (GALERIE FOTO)

ro

12 Jan, 2022 00:00 2250 Marime text

 
  • Jucătorii formațiilor U-19 și U-17 au susținut primii vizita medicală, iar controlul medical a fost continuat cu componenții echipelor U-16 și U-15.
 
Toate echipele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ au revenit la antrenamente. În pofida condițiilor atmosferice vitrege, toate grupele academiei nr. 1 din România și-au reluat pregătirile la turație maximă.
 
Jucătorii formațiilor U-19 și U-17 au susținut primii vizita medicală, iar controlul medical a fost continuat cu componenții echipelor U-16 și U-15. În complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, se pregătesc fotbaliștii echipelor U-19, U-17, U-16, U-15, U-13, U-12, U-11 și U-10, iar formațiile U-9, U-8 și U-7 efectuează antrenamentele la balonul Iaki din Mamaia. Campionatele Ligii Elitelor U-19, U-17, U-16 și U-16, precum și întrecerile județene ale categoriilor U-13 și U-11 se vor relua după jumătatea lunii martie.
 
La jumătatea întrecerilor în care sunt angrenate, formațiile Centrului de Copii și Juniori al Academiei Hagi domină competițiile, conducând detașat în clasamente, o situație devenită tradițională pentru structura fotbalistică de pe litoral.
 
„Dacă prezentul ne asigură certitudinea că suntem pe cel mai bun drum, viitorul ne oferă mari speranțe, după ce toate grupele de copii și juniori ale Farului, de la categoria U11 și până la U19, s-au clasat pe primul loc la finalul lui 2021!“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului și acționar principal al FCV Farul.
 
În Liga Elitelor, cele trei echipe ale Farului Constanța (Under-19, Under-17, Under-16) sprintează spre semifinale. Farul U-15 a defilat, în Seria a III-a, având victorii pe linie, fără vreun gol primit și cu o medie de 9 goluri pe meci. Și la nivel județean, în campionatele U-13 și U-11, supremația Academiei Hagi a fost reconfirmată.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

 
Citește și:
 
La toate categoriile de vârstă, echipele Academiei Hagi sunt pe primul loc. Din Liga Elitelor până în Campionatul Județean (GALERIE FOTO)
 
La vară, hotelul din cadrul bazei Academiei Hagi va fi finalizat. Complexul sportiv va avea 16 terenuri de joc
 
Program de meci din Anglia în care se face referire și la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii