Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa Under-15 de la Academia Hagi participă, în Bulgaria, la turneul internațional Vivacom Cup (galerie foto)

ro

28 Jul, 2021 00:00 3337 Marime text

 
  • Întrecerea de la Razgrad este organizată de clubul Ludogorets și reunește patru formații.
  • Se joacă în sistem campionat, fiecare cu fiecare, partidele fiind programate timp de trei zile.
  • În delegația Academiei Hagi care participă la turneu au fost incluși 20 de jucători.
 
O nouă ediție a turneului fotbalistic internațional Vivacom Cup Under-15 (rezervată jucătorilor născuți după 1 ianuarie 2007) are loc în această perioadă, în Bulgaria, la Razgrad, în organizarea clubului Ludogorets.
 
Întrecerea reunește patru echipe, una dintre ele fiind Academia Hagi U-15, echipă pregătită de Liviu Ștefan. Formația de pe litoral își măsoară forțele cu Ludogorets Razgrad U-15 (Bulgaria), Steaua Roșie Belgrad U-15 (Serbia) și FC New Stars U15 (Macedonia de Nord).
 
Se joacă în sistem campionat, fiecare cu fiecare, partidele fiind programate timp de trei zile. „Mă bucur că participăm la acest turneu. E un lucru benefic pentru copii, ținând cont că, anul trecut, din cauza pandemiei, nu au avut meciuri tari. Va fi un turneu destul de puternic, cu echipe foarte bune. Ne vom da și noi seama unde suntem, iar prin aceste partide vom crește mult în valoare. Suntem în pregătiri de două săptămâni, am avut și la lotul național mai mulți copii, care au jucat acolo trei meciuri, dar au revenit la echipă. Avem tot lotul în pregătire și suntem încrezători“, a declarat Liviu Ștefan.
 
Delegația Academiei Hagi U-15, care participă la Vivacom Cup U15, este formată din: Edgar Cadar, Andrei Maer - portari; Filip Căpitanu, David Pătru, John Dumitra, Ianis Podoleanu, Raul Cornei, Rareș Munteanu, Dragoș Rîpeanu, Dan Nechifor, Mateo Tameș, Alexandru Marchidan, Victor Popeșteanu, Andreas Birbic, Iustin Doicaru, Ianis Avramescu, Eric Somandru, Mateo Manea, Andrei Cernescu, Matei Berchez - jucători de câmp. Staff tehnic: Liviu Ștefan (antrenor), Cristian Cămui (director tehnic), Tănăsel Alexe (antrenor cu portarii), Cosmin Sîrbu (kinetoterapeut).
 
„Ne confruntăm cu adversari puternici. Sperăm să avem un joc colectiv cât mai bun și să ne clasăm pe o poziție superioară. La lotul național, am avut parte de o experiență unică, pe care aș vrea să o repet. Știu că sunt printre cei mai buni din țară. Este foarte bine că începem turneele și campionatele și așteptăm rezultatele“, a menționat și Edgar Cadar.
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la pregătirea echipei. Sursa foto: Academia Hagi
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
 
11 fotbaliști de la Farul Constanța, convocați la o acțiune de formare a lotului național Under-15 al României (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii