Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa Under-15 a Farului Constanța joacă duminică pentru finala Ligii Elitelor

ro

13 May, 2023 16:06 1685 Marime text

 
 
  • Echipa de pe litoral a ajuns la turneul final după ce a câștigat Seria a 4-a a Ligii Elitelor, apoi s-a impus în Etapa Sferturilor, după care a încheiat pe prima poziție Etapa Semifinalelor.
 
Confruntările turneului final din Liga Elitelor Under-15 la fotbal sunt programate duminică (14 mai) și luni (15 mai), la Buftea.
 
În careul de ași a acces și Farul U-15, echipă pregătită de Dan Ochia (antrenor) și Cristian Cămui (director tehnic). Echipa de pe litoral se vor duela pentru un loc în marea finală cu UTA Arad U-15, partida fiind programată duminică (14 mai), de la ora 10.00. În cealaltă semifinală se întâlnesc, de la ora 12.00, Universitatea Cluj U-15 și FCSB U-15. Luni sunt programate cele două finale, partidele pentru medalia de bronz (ora 10.00) și aur (ora 12.00).
 
Farul U-15 a ajuns la turneul final după ce a câștigat Seria a 4-a a Ligii Elitelor, apoi s-a impus în Etapa Sferturilor, după care a încheiat pe prima poziție Etapa Semifinalelor.
 
Lotul de jucători cu care Farul U-15 abordează turneul final de la Buftea este format din: Valentin Frățilă, David Barbu - portari, Costyn Gheorghe, Ricardo Căldăraru, Darius Dragomir, Kevin Tînjală, David Nițu, Toma Bituleanu, Andrei Popescu, Paul Trofimov, Victor Popeșteanu, Mateo Tameș, Gabriel Sanda, Daniel Butișteanu, David Pătru, Ianis Avramescu, Matei Berchez, Octavian Telehoi, Cosmin Mihai, Ștefan Mozăceanu - jucători de câmp. Antrenor: Dan Ochia. Director tehnic: Cristian Cămui. Director coordonator: Vasile Mănăilă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
Citește și:
 
UPDATE
Echipa Under-15 a Farului Constanța s-a calificat în semifinalele Ligii Elitelor (GALERIE FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii