Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa feminină Farul Constanța, egal contra campioanei Universitatea Cluj

ro

08 Nov, 2023 20:10 1276 Marime text


Echipa feminină de fotbal Farul Constanța a disputat astăzi, 8 noiembrie 2023, meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, campioana în exercițiu a României.   

Meciul a fost o restanță din etapa a doua a Superligii și s-a încheiat la egalitate, 1-1.

După 0-0 la pauză, campioana a deschis scorul în minutul 71, prin Bâtea, iar Farul, formative nou promovată, e egalat patru minute mai târziu, grație lui Chiper.

Echipa feminină a Farului își continuă evoluțiile bune din Superligă și, chiar dacă a încheiat la egalitate partida de penteren propriu cu Universitatea Cluj, scor 1-1, a demonstrat că este pe un drumul dorit. Multe ocazii în fata campioanei en-titre, un joc combinativ, cu ritm, cu ocazii și cu un rezultat care poate fi considerat nedrept după desfășurarea partidei. Clujencele au deschis scorul în min.71 prin Bâtea, iar Farul a egalat după o açtiune superbă finalizată cu un șut la vinclu de la 16m de Chiper, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Pentru echipa de pe litoral (antrenoare, Raluca Simes - Sîrghe) au evoluat: Năcuțâ - Michalopoulou (63 Chiper), Colesnicenco, Stanciu, Mango - Bortan, Iordăchiuși, Cristea - Stancu, Rus, Istrate (79 Laiu).

În clasament, Farul se află pe locul doi, cu 19 puncte, la o lungime în spatele echipei de pe prima poziție, Politehnica Timișoara.   

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Miercuri, 8 noiembrie 2023
Echipa feminină Farul Constanța, meci acasă împotriva campioanei. Intrare liberă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii