Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa feminină Farul Constanța, de la 2-0 la 2-4 cu Politehnica Timișoara! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

26 Nov, 2023 10:42 1054 Marime text
 
Echipa feminină Farul Constanța a susținut meciul din etapa a 12-a a Superligii, întâlnind pe teren propriu prima clasată, Politehnica Timișoara.  
 
În tur, pe terenul formației din Banat, Farul a câștigat cu 2-1, prin reușitele lui Laura Rus și Adriana Istrate, iar cele două jucătoare au punctat și acum, iar, după un sfert de oră, gazdele conduceau cu 2-0! Partida s-a încheiat însă cu victoria Politehnicii, cu 4-2!

Farul a început perfect partida, a marcat de două ori prin aceleași jucătoare ca în tur, Istrate (2) și Rus (16), și se părea că va obține 3 puncte foarte importante în lupta pentru titlu. Terenul foarte greu din cauza ploii, dar și unele greșeli au dus la un deznodământ neașteptat în ultimele 30 de minute, în care Timișoara a punctat de patru ori și s-a impus surprinzător cu 4-2!, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Pentru Farul (antrenoare, Raluca Simes-Sîrghe) au evoluat: Năcuță - Stancu, Colesnicenco, Stanciu, Mango (85 Bogoș) - Bortan, Istrate (85 Deca), Iordăchiuși - Cristea (70 Putină), Rus, Chiper (78 Laiu). Rezerve neutilizate: Voinescu - Guțu, Bortea, Michalopoulou, Radu.

În clasament, Farul se află pe locul patru, având șase victorii, două egaluri și patru înfrângeri, golaveraj 15-20.

Podiumul are următoarea configurație: 1. Poli Timișoara – 29p, 2. Universitatea Cluj – 23p, 3. CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud – 23p.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Fotbal
Echipa feminină Farul Constanța, al doilea eșec consecutiv în Superligă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii