Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa feminină de handbal a FEFS de la „Ovidius“ s-a calificat în sferturi la Jocurile Europene Universitare (GALERIE FOTO)

ro

27 Jul, 2022 14:09 1429 Marime text
 
 
  • Echipa de pe litoral a învins formația universității din Valencia și a avansat în primele opt în competiție.  
 
Participantă, la Lodz, în Polonia, la Jocurilor Europene Universitare, echipa feminină de handbal a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța s-a calificat în sferturile competiției, după victoria cu 28-21, obținută astăzi în fața formației Universității din Valencia.   
 
Săptămâna aceasta, echipa feminină de handbal a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța participă la Jocurile Europene Universitare, întrecere care se desfășoară în Polonia, la Lodz.
 
Mâine, de la ora 11.30, echipa constănțeană va întâlni în sferturi formația Universității din Lviv (Ucraina)
 
Lotul Universității „Ovidius“ din Constanța este format din: Anca Moroianu (CSM Iași), Claudia Condurache (SCM Gloria Buzău), Ana Lopătaru (CSM Galați), Anda Cloșca (HCM Slobozia), Ștefania Gheorghe (HCM Slobozia), Iasmina Ichim (CSM Galați), Ștefania Epureanu (HC Dunărea Brăila), Andreea Chiricuță (Știința București), Mădălina Manolachi (CSM Galați), Maria Ilie (CSU Neptun Constanța), Alexandra Perianu (Gloria Bistrița), Valy Neagu (HCM Slobozia) și Dana Matei (CSU Neptun Constanța).
 
Echipa este coordonată de conf. univ. dr. Adrian Georgescu (antrenor principal) și Vlad Olar (master, anul II, Performanță în sport).
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Facultatea de Educație Fizică și Sport)
 
Citește și:
 
Echipa feminină de handbal a FEFS de la „Ovidius“ începe evoluțiile de la Jocurile Europene Universitare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii