Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de volei CS Medgidia a transferat-o și pe Andreea Maria Petra. Jucătoare de top, cu un serviciu foarte bun

ro

05 Aug, 2020 00:00 3233 Marime text
  • În ultima perioadă, CS Medgidia a realizat mai multe transferuri la echipa feminină de volei.
  • Andreea Maria Petra are 27 de ani și este născută la Târgu Mureș.
Un nou transfer la echipa feminină de volei CS Medgidia, componentă a Diviziei A1, eșalonul de elită din România. Trupa din județul Constanța a înregimentat-o și pe Andreea Maria Petra, centru, voleibalistă care și-a încheiat recent activitatea la CSM Lugoj.
„Andreea are 27 de ani și este născută la Târgu Mureș. În carieră a trecut pe la CSM Sibiu, CSU Medicina Târgu Mureș și UVT Agroland Timișoara. Din 2013 până în prezent are numeroase participări și calificări în Cupa CEV, dar și la echipa națională a României de senioare. În sezonul 2017/2018, a fost declarată jucătoarea cu cel mai bun serviciu din prima liga a voleiului feminin. Bine ai venit, Andreea!“, este mesajul clubului din Medgidia. Andreea Maria Petra se alătură altor achiziții realizate în ultimul timp de CS Medgidia, precum Mihaela (Ozun) Jeremić (libero), Adriana Matei (secund), Cristina Miron (secund).

„Au adus la Medgidia echipe mari și momente unice!“


CS Medgidia a evoluat în sezonul trecut al Diviziei A1 în calitate de nou promovată. Campionatul s-a încheiat înainte de termen, după ce Comitetul Federației Române de Volei a votat închiderea mai devreme a sezonului 2019/2020 din cauza pandemiei de coronavirus. Campioana Diviziei A1 la feminin a fost desemnată Alba Blaj, echipă urmată pe podium de CS Dinamo București și CSM Târgoviște. Reprezentanta județului Constanța în competiție, CS Medgidia, a încheiat campionatul pe locul șapte. „Voleibalistele rămân în următorul sezon pe prima scenă a voleiului feminin! Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began și-au îndeplinit obiectivul și au reușit la prima apariție în Divizia A1 de volei feminin o figură frumoasă, aducând la Medgidia echipe mari și momente unice! Felicitări fetelor noastre și antrenorilor!“, s-a arătat pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:

La volei, nou-promovata CS Medgidia a încheiat campionatul pe locul 7

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii