Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După victoria cu CFR Cluj, doi fotbaliști de la Farul au fost incluși în echipa rundei, iar Hagi a fost desemnat antrenorul etapei

ro

25 Apr, 2023 10:55 2119 Marime text


În echipa ideală a etapei a cincea din turneele play-off / play-out ale Superligii, au fost incluși și doi fotbaliști de la Farul Constanța, echipa de pe primul loc din clasament, iar managerul tehnic al trupei de pe litoral, Gheorghe Hagi (58 de ani), a fost desemnat antrenorul etapei.

În această rundă, Farul a învins pe teren propriu campioana en-titre, CFR Cluj (a doua clasată), de care s-a distanțat la patru puncte în ierarhie.

Cel mai bun 11 al etapei, prezentat de Liga Profesionistă de Fotbal, îi cuprinde pe „marinarii“ Mihai Popescu (29 de ani, fundaș) și Tudor Băluță (24 de ani, mijlocaș).

Mihai Popescu - Din nou, apărătorul dobrogenilor a fost la înâlţime, fapt remarcat şi de InStat, unde a avut cel mai bun index dintre toţi fundaşii cu minute în ultima rundă - 268.

Tudor Băluţă - O mutare genială făcută de Hagi, utilizarea lui Băluţă pe un post nou la seniori, a făcut diferenţa în duelul cu CFR. Şi-a trecut în cont a cincea pasă de gol.

Gheorghe Hagi – Farul este marea câştigătoare a ultimei runde, iar un rol foarte important l-a avut antrenorul Hagi, care a pregătit perfect confruntarea cu campioana precedentelor cinci sezoane, se arată pe site-ul oficial al LPF.


Echipa standard a etapei a cincea îi cuprinde pe: H. Moldovan (Rapid) – Doua (Petrolul), Săpunaru (Rapid), M. Popescu (Farul), Goranov (U Cluj) – Roguljic (Universitatea Craiova), Al. Albu (Rapid), Băluță (Farul), Funsho (Rapid) – Markovic (Universitatea Craiova), D. Popa (Chindia). Antrenorul etapei, Gheorghe Hagi.   

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii