Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, se joacă FC Farul - CS Mioveni Ianis Zicu - ”O partidă grea, dar frumoasă” (video)

ro

31 Oct, 2020 15:10 3751 Marime text
  • Meciul este găzduit, de la ora 11.30, de stadionul ”Gheorghe Hagi”.

FC Farul Constanța susține duminică, 1 noiembrie, meciul din etapa a zecea a Ligii a 2-a, întâlnind pe teren propriu, de la ora 11.30, CS Mioveni.

În clasament, ”marinarii” se află pe loc de play-off, cinci, cu 16 puncte, având cinci victorii, un egal și trei înfrângeri în nouă partide, golaveraj 12-10, în timp ce formația argeșeană ocupă poziția a zecea, cu 13 puncte.

FC Farul a prefațat partida astăzi prin antrenprul principal Ianis Zicu și prin atacantul Simon Măzărache.

Întâlnim un adversar bun, chiar foarte bun. Din cele 9 etape jucate, în 6 nu a primit gol. Este un adversar dificil, pentru că se apără foarte bine și reușește să facă un contratac periculos și să marcheze goluri, așa cum s-a întâmplat în ultima partidă, cu Rapid. Sunt periculoși și la faze fixe. În momentul acesta, au și un moral mai bun, pentru că au reușit să marcheze într-un meci cât în toate etapele de până atunci. Au marcat de trei ori la Rapid, o deplasare grea, și cred că și ei, ca și noi, au același gând, să obțină cele trei puncte. O partidă grea, dar frumoasă. Sperăm ca mâine să obținem cele trei puncte pentru a rămâne în locurile de play-off, a declarat Ianis Zicu.

Meci foarte greu, după cum ați văzut în jocul lor cu Rapid. Au schimbat antrenorul, au jucat mult mai bine, și-au dorit mai mult victoria decât Rapid. Ne așteaptă un meci foarte greu. Am jucat la CS Mioveni, respect această echipă, acum sunt la Farul și vreau să câștig, a punctat și Simon Măzărache.


Sursa foto: FC Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii