Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, Farul poate deveni campioana României „Ar fi o sărbătoare mare la Constanța, chiar de Constantin și Elena“ (GALERIE FOTO)

ro

18 May, 2023 00:00 2459 Marime text
 
 
  • Dacă va învinge FCSB în meciul de la Ovidiu, din etapa a noua a turneului play-off, Farul Constanța va câștiga campionatul. 
 
Ziua de duminică, 21 mai, poate intra în istoria sportului constănțean, cu ocazia cuceririi de către Farul Constanța a titlului de campioană a României la fotbal. Formația de pe litoral joacă pe teren propriu cu FCSB, contracandidata sa la titlu, în penultima etapă de campionat, iar o victorie le-ar aduce matematic titlul „marinarilor“.
 
Meciul Farul - FCSB contează pentru etapa a noua din play-off și este găzduit de arena principală a bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu începere de la ora 21.00. Cu două runde înainte de final, clubul constănțean este lider în clasament, iar FCSB ocupă locul doi, cele două formații fiind despărțite de un punct. Victoria Farului ar declanșa fiesta la Constanța, în zi de sărbătoare, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, dar și într-o perioadă când pe litoral se sărbătoresc Zilele Constanței!
 
„Băieții au jucat super în acest sezon, de la A la Z“
 
Fanii „marinarilor“ sunt optimiști că, duminică, Farul va deveni campioana României. Tineri și bătrâni, toți îi țin pumnii echipei constănțene. Fanii mai în vârstă ai Farului, care au văzut pe gazon multe generații de fotbaliști ai „marinarilor“, sunt impresionați și de echipa actuală, care are cel mai bun joc din Superligă și a dominat clar actuala stagiune. 
  
„Automat Farul va fi campioană duminică seară. Avem un antrenor foarte mare. Am 75 de ani și de la vârsta de cinci ani sunt suporterul Farului. I-am admirat din anii de demult pe Antonescu, Turcu, Mustafa, Iancu și pe toți ceilalți din garda veche. Acum îi avem pe Alibec, Grameni, Mazilu, nou venit, Munteanu... Avem jucători de elită“, a spus unul dintre suporterii de vârsta a treia, la Farul TV.
 
„Am încredere în jucători. 100% Farul va fi campioană. Băieții au jucat super în acest sezon, de la A la Z. Am condus în clasament de la începutul campionatului. La Craiova, Alibec a primit un cartonaș roșu nemeritat, dar pentru meciul cu FCSB sunt refăcuți Larie, Băluță și Mazilu. Noi am mai jucat fără Alibec și am învins CFR. Vom sărbători campioana“, a menționat un alt fan, potrivit sursei citate.
 
„Urmăresc meciurile și sunt foarte mulțumit de cum a jucat Farul până acum. Și eu am jucat, dar la nivel mai mic. Am încredere în băieți, Gică Hagi știe să-i folosească pe toți și pe posturile potrivite. Grameni e de-al nostru, din comună, dar toți sunt favoriții mei, începând cu portarul, Aioani, care a fost cel mai bun goal-keeper al sezonului“, a punctat altcineva.
 
„Avem un manager de Liga Campionilor“.
 
Alte mesaje ale vechilor fariști:
 
„Farul are șansă mare să devină campioană, peste 90 la sută. Sunt tare buni puștanii ăștia, joacă bine. Comentariile sunt inutile, dar vedem duminică seară. Vom cânta, sărbătorind titlul. Avem un manager de Liga Campionilor“.
 
„Ar cam fi cazul să ia campionatul Farul. Ne-am mândri foarte mult noi, constănțenii, cu acest lucru. Sper că vor reuși“.
 
„Să dea Dumnezeu să ajungă campioană. Eu sunt farist de mic copil. Am fost și în galerie“.
 
„Îmi doresc foarte mult ca Farul să fie campioană. Hagi merită să fie campion. Am încredere în ei, n-ai treabă“.
 
„N-am fost la meciurile Farului, că e departe, la Ovidiu, dar le țin pumnii să iasă campioni. Dacă era stadion la Constanța, mergeam“.
 
„Știu că sunt niște probleme de lot, Alibec nu joacă, dar sper ca șansa să fie de partea lor. Până în prezent, Farul a jucat cel mai bun fotbal din campionat“.
 
„Am încredere în Farul că va deveni campiaonă, cum să nu. Nici nu mă gândesc că nu va câștiga. Ar fi o sărbătoare mare la Constanța, chiar de Constantin și Elena. Farul trebuie să câștige“.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: capturi Farul TV
        
Citește și:
 
Victoria care împlinește visul cel mare - Farul campioană! Succes cu FCSB, duminică, iar la Constanța se declanșează fiesta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii