Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duelul provocărilor la HC Dobrogea Sud Constanța „Câte flotări credeți că o să facem până la primul meci oficial?“

ro

01 Apr, 2020 00:00 3870 Marime text
Moda provocărilor în pauza forțată de coronavirus nu i-a ocolit nici pe handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța. Dacă, la nivel mondial, a făcut furori acel challenge al jongleriilor cu role de hârtie igienică, cei de la HCDS au inventat și alte provocări, care au trecut de la unul la altul.
E vorba de provocarea de a face câte 50 de flotări, dar și de a se tunde cât mai scurt! „Băieții noștri nu stau deloc. Pentru că nu mai există week-end, nu mai există nici zi liberă. «Delfinii» se antrenează zi de zi și se duelează în provocări. Ultimul challenge printre sportivi, cel cu 50 de flotări, a ajuns la Mocanu și el l-a pasat imediat către Nistor. Dacă începem de azi să facem câte 50 de flotări pe zi, câte credeți că o să facem până la primul meci oficial jucat de HCD?“, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

„Cum îi stă extremei noastre?“


Sursa citată a adus o notă de umor și în provocarea cu tunsoarea: „Breaking News! Încă un «delfin» a răspuns provocării și s-a ras! Ionuț Nistor a acceptat challenge-ul venit de la Dani Vasile și iată ce a ieșit! Ionuț, hai că-ți stă bine, e de încercat freza asta și la meciuri, că te ajută la aerodinamică! Cum îi stă extremei noastre? Pe cine ați vrea să mai vedeți tuns zero? În caz că George Buricea n-a văzut story-ul lui Nistor, să-l anunțați și voi că a fost provocat!“.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:

Criza de coronavirus. HC Dobrogea Sud Constanța stă acasă Marius Mocanu - „Îmi este dor de lucrurile normale“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii