Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duel în plutonul fruntaş FC Farul, meci dificil cu Metaloglobus Bucureşti. Ambele echipe vin după victorii

ro

13 Nov, 2019 00:00 2279 Marime text
FC Farul Constanţa susţine miercuri, 13 noiembrie, partida din etapa a 17-a a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare, de la ora 14.00, Metaloglobus Bucureşti.
 
Meciul este important pentru ambele formaţii, aflate în plutonul fruntaş, Farul având 25 de puncte, iar Metaloglobus cu două mai puţin. Atât echipa de pe litoral, cât şi cea din capitală vin după victorii, „marinarii“ 5-0 pe teren propriu cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu (rezultat în urma căruia Farul urca pe locul trei în clasament), iar Metaloglobus 2-1 în deplasare cu Gloria Buzău.
 
„Ne aşteaptă o partidă dificilă, pe un teren sintetic. Sperăm să ne adaptăm cât mai repede la condiţiile de joc de acolo şi să avem o evoluţie favorabilă, astfel încât să obţinem ceva din acest meci. Metaloglobus pierde greu acasă, dar câştigă şi în deplasare. Are jucători cu mare experienţă în Liga 1 şi chiar şi în cupele europene. Important e ca noi să fim pregătiţi să facem o partidă bună, astfel încât să ajungem la meciul cu UTA (n.r. următorul susţinut de Farul în campionat, în deplasare, duminică, 24 noiembrie, de la ora 11.30) cu un moral bun, după un meci fără înfrângere“, a declarat Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul.
 
La partida cu Metaloglobus în echipa de pe litoral nu va juca atacantul Ionuţ Stoica, suspendat, dar va fi bun de joc stoperul Ionuţ Ursu.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi: 
 
Dedicaţie specială A marcat în FC Farul - Pandurii Tg. Jiu 5-0 şi s-a dus glonţ să-şi sărute iubita! (galerie foto)

FC Farul, pe podiumul Ligii a 2-a Ianis Zicu - „E un moment bun pentru noi. Trebuie să rămânem sus în clasament“ (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii