Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două victorii în trei meciuri pentru CSU Neptun Constanţa la turneul de la Slobozia

ro

07 Mar, 2021 19:55 2564 Marime text
 
 
  • Astăzi, formaţia pregătită de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie a învins CS Danubius Călăraşi.
 
Formaţia feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a disputat astăzi ultimul meci de la turneul Diviziei A, seria C, disputat la Slobozia.
 
Jucătoarele pregătite de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie au întâlnit CS Danubius Călăraşi, de care au dispus cu 34-28 (16-15).

 
CSU Neptun Constanța încheie turneul de la Slobozia cu două victorii din trei meciuri!
 
Fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie s-au impus azi în ultimul meci cu 34-28 în fața celor de la CS Danubius Călărați!
 
Anastasia Dulceața își depășește performanța din meciul precedent și termină cu șapte goluri marcate. Andreea Pintilie, Gabriela Moldoveanu și Bianca Căldare au fost principalele marcatoare în meciul de azi.
 
În deplasarea de la Slobozia, CSU Neptun nu s-a putut baza pe una dintre cele mai experimentate jucătoare din lot, Mihaela Stănciulescu cât și pe antrenorul principal Ion Ivan, se rată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.

 
Pentru echipa de pe litoral au marcat: Pintilie 8, Moldoveanu 8, Dulceață 7, Căldare 6, Pal Ceandani 2, Bari 1, Negoiță 1, Mihăilă 1.
 
Cu 19 puncte acumulate în nouă partide (şase victorii, un egal şi două înfrângeri), CSU Neptun se află pe locul secund ân clasament.
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii