Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două medalii şi două recorduri personale! Atleta Maria Timofei, de la Constanţa, a devenit campioană naţională (galerie foto)

ro

04 Mar, 2018 13:23 2568 Marime text
Atleta constănţeană Maria Timofei,sportivă cu dublă legitimare, LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul, şi pregătită de Niculina Chiricuţă, a devenit campioană naţională de sală în proba de triplusalt la juniori II, cu ocazia competiţiei desfăşurate timp de două zile la Bucureşti.
 
Maria Timofei s-a impus cu 12,55 m, ceea ce reprezintă record personal. La întrecerea din capitală, tânăra sportivă a cucerit două medalii (singurele ale delegaţiei constănţene), în afară de aurul de la triplusalt obţinând şi bronzul la lungime, cu 5,53 m, corectându-şi şi la această probă cea mai bună performanţă!
 
În imediata vecinătate a podiumului, pe locul patru, dar la distanţă foarte mică de locul trei, au încheiat concursul alţi doi reprezentanţi ai Constanţei: Stere Şiangă (CS Farul - LPS; antrenoare, Eveline Lisenco), la triplusalt, cu 13,35 (medaliatul cu bronz a înregistrat 13,37 m), şi Ioana Emilia Colibăşanu (CS Farul - LPS; antrenoare, Carmen Botea), la lungime (cu 5,50 m). Ioana Emilia este junioară III, dar a concurat foarte bine.

Sursa foto: Facebook      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii