Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două fotbaliste importante, cu un CV bogat în fotbalul românesc și internațional, au semnat cu Farul Constanța (VIDEO)

ro

25 Aug, 2022 15:24 1991 Marime text


Farul Constanța a anunțat astăzi două transferuri importante la echipa de fotbal feminin, care va debuta duminică în ediția 2022/2023 a Ligii a 2-a.

Este vorba de Andreea Laiu (atacant) și Nicoleta Deca (mijlocaș ofensiv).

Farul Constanța are obiective importante și cu formația de fete, care duminică va debuta în noul sezon. Două jucătoare importante, cu un CV bogat în fotbalul românesc și internațional - Andreea Laiu și Nicoleta Deca - au semnat astăzi contracte cu Farul Constanța, informează gruparea de pe litoral.


Andreea Laiu are 36 de ani, evoluează pe postul de atacant și are nu mai puțin de 26 de trofee câștigate în carieră. În sezonul 2016/2017 a fost desemnată cea mai bună jucătoare din Israel.

Are peste 80 de selecții în naționala României, a jucat în Champions League și are 11 campionate câștigate la echipele la care a mai evoluat: Clujana Cluj, Apollon Limassol (Cipru), Amazon Grimstad (Norvegia), Rossyianka (Russia), Fylkir (Islanda), Macabi Kiryat Gat ,Macabi Holon, Macabi Hadera (Israel) și Heniu Prundu Bârgăului.

Nicoleta Deca are 27 ani, 1,70m, evoluează ca mijlocaș ofensiv și este caracterizată ca o jucătoare ce are un dribling foarte bun.

În ultimul sezon a eboluat pentru Heniu Prundu Bârgăului, unde a fost golghetera echipei și alături de.buzoience s-a clasat de două ori pe locul secund în campionat.

Are peste 20 de selecții în naționala României.

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii