Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dominația continuă Constănțeanul Ion Grosu și-a apărat cu succes titlurile naționale la Skandenberg. Pe podium a urcat și Marius Neagu

ro

01 Apr, 2022 00:00 2722 Marime text

 
  • În vârstă de 53 de ani, Ion Grosu este campion al țării de mai mulți ani.
 
Ediția a 16-a a Campionatului Național de Skandenberg s-a disputat la Pitești, în organizarea Clubului Sportiv de Skandenberg „Armbenders Viorel Dobrin“ și a Asociației Române de Skandenberg „Braț de Fier“, la Centrul Cultural Județean Argeș.
 
La competiție au fost medaliați și doi constănțeni, Ion Grosu (la Grand Master, categ. +100 kg) și Marius Neagu (la Master, categ. 100 kg). Ion Grosu a cucerit medalia de aur la ambele brațe, în timp ce Marius Neagu a devenit vicecampion al României la brațul drept. În vârstă de 53 de ani, Ion Grosu este campion al țării de mai mulți ani, iar, cu ocazia acestei competiții, și-a apărat încă o dată cu succes ambele titluri naționale. „Am avut o competiție reușită. Vom reprezenta România și la Campionatul European, care se va desfășura la București, la jumătatea lunii mai, și sperăm să urcăm pe podium și la această întrecere“, a declarat Ion Grosu.

 
Veteranul constănțean este și medaliat mondial, în 2019, la întrecerea găzduită timp de o săptămână de Constanța (la Pavilionul Expozițional), la care puternicul sportiv a obținut medalia de bronz la Grand Master, categoria +100 kg, braţul stâng.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Ion Grosu, Marius Neagu)
 
Citește și:
 
Deniz Ibram a urcat pe scara arbitrajului
Cristi Migit şi Ion Grosu, medaliaţii Constanţei la Campionatul Mondial de skandenberg

 
Medalie pentru „Rege“
Gică Hagi, skandenberg cu multiplul campion Ion Oncescu, la Campionatul Mondial de la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii