Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în sport! Unul dintre cei mai cunoscuți culturiști s-a stins din viață la doar 50 de ani

ro

15 Jul, 2023 13:11 1253 Marime text
Foto: facebook/Gustavo BadellCulturistul Gustavo "the Freakin' Rican" Badell, unul dintre cei mai mari culturisti din toate timpurile care a terminat de două ori pe locul al treilea la prestigioasa competiție Mr. Olympia, a murit la vârsta de 50 de ani.

Potrivit TMZ.com, detaliile despre moarte sunt momentan neclare.

Colegul concurent și prieten Eddie Abwew a confirmat știrea joi

"M-am trezit în această dimineață cu informații că Gustavo a murit. Inima mea este cu familia și prietenii lui. Gustavo era cu zece ani mai tânăr decât mine. Este întotdeauna trist când un tânăr este luat cu mult înainte de vremea lor. Odihnește-te în pace Gustavo și știi că îmi va fi dor de tine", a scris Abbew.

Badell și-a început cariera de culturist la vârsta de 19 ani și a câștigat prima sa competiție în 1991 la Campionatul Caraibe de culturism pentru juniori.

A continuat să concureze în multe competiții uriașe, inclusiv Atlantic City Pro, pe care a câștigat-o, Ironman Pro, Arnold Classic și Campionatele Mondiale Pro.

Cele mai emblematice momente ale sale au venit în 2004 și 2005, când a terminat pe locul al treilea la Mr. Olympia, chiar în spatele culturismului G.O.A.T. Ronnie Coleman (8 titluri consecutive Olympia) și Jay Cutler (a câștigat 4 Olympie).

Sursa: TMZ.com,

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii